ACS Poli vrea să țină aprinsă flacăra victoriei cu Gaz Metan...

ACS Poli vrea să țină aprinsă flacăra victoriei cu Gaz Metan Mediaș LIVE TEXT 2-1 GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1965682382">

poli-gaz metan12_resize

ACS Poli se înfruntă cu Gaz Metan Mediaş în etapa a III-a. Timişorenii sunt pe val după rezultatele obţinute în primele două etape, o victorie importantă contra rivalilor de la Dinamo şi un egal obţinut pe terenul celor de la CFR Cluj. După cele două partide cu adversari titraţi din Liga I, echipa lui Vali Velcea va da piept cu echipe mai slab cotate pe hârtie, deoarece după echipa din Mediaş, ACS Poli va juca cu Săgeata Năvodari şi FC Botoşani, nou-promovatele din Seria de Est. Antrenorul Vali Velcea ştie cât de mult ar conta trei victorii în cele trei meciuri şi tocmai de aceea spune că aşteaptă ca echipa să crească de la joc la joc. „Personal, îmi doresc să asigurăm o continuitate a rezultatelor bune în acest start de campionat. Mai doresc să arătăm de la meci la meci o echipă mai cu experienţă şi mai matură din punct de vedere sportiv, pentru a putea să rezolvăm orice situaţie apărută în timpul unui joc. Din cele două meciuri cu Dinamo şi CFR Cluj, echipa a arătat un potenţial fizic, psihic, chiar şi tehnico-tactic, cu mici greşeli, bun, un potenţial care ne dă dreptul să sperăm pe mai departe, pe măsura aşteptărilor cetăţenilor şi suporterilor Timişoarei”, a declarat Vali Velcea. Medieşenii vin din postura de echipă „rănită” tocmai de „colţii” echipelor din Năvodari şi Botoşani. Ardelenii nu au nici un punct după primele două etape şi cu siguranţă vin la Timişoara să îşi vândă scump pielea. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru LIVE TEXT de la meciul care începe la ora 19.

Echipe de start

ACS POLI– Nuno Claro – Nohai – Scutaru – Şeroni – Marovic – Bărbuţ – Petre (cpt) – Trandu – Nicola – Boldea -Secheli. Rezerve Coca, Petrovic, Keita, Popovici, Nanu, Ruiz,

Gaz Metan Mediaş Pleşca – Zaharia – Muth -. Markovic – Buzean – Tahar – Todea (cpt.) – Munteanu – Bawab – Petre – Medeiros. rezerve Greab, Trtovac, Cojocnean, Avram, LLullaku, Şuşu, Ciucă

Portarul Eduard Pap nu face parte nici astăzi din lot deoarece contractul său nu a fost încă înregistrat la federaşie. Actul va fi înregistrat cel mai probabil mâine.

A început meciul, iar pe stadionul Dan Păltinişanu au venit aproximativ 5.000 de spectatori.

Min.5 Nicu Boldea a recuperat balonul de la adversar, aproape de mijlocul terenului, şi a pornit spre poarta celor de la Gaz Metan, dar a fost oprit de fundaşul Markoiv în apropierea careului mare.

Min.7 O nouă ocazie foarte bună pentru ACS Poli. Szekely a făcut o cursă pe partea dreaptă şi i-a pasat lui Eduard Nicola în careu, dar acesta a ratat deschiderea scorului.

Min.19 Căpitanul Ovidiu Petre a primit cartonaş galben pentru un fault la mijlocul terenului.

Min.21 Cristian Scutaru a fost aproape să trimită în propria poartă, balonul trecând puţin pe lângă transversală.

Min.31 Gaz Metan a trecut pe lângă deschiderea scorului. Medeiros a scăpat spre poarta lui ACS şi a lobat mingea peste Nuno Claro, dar Alin Şeroni a reuşit să scoată mingea de pe linia porţii.

Min.35 Cartonaş galben pentru Fayez Bawab.

Min.37 Schimbare la ACS Poli – a intrat Florin Nanu în locul lui Eduard Nicola.

Min.38 Al doilea cartonaş galben pentru Gaz Metan – Alexandru Muntean.

Min.40 Cartonaş galben pentru Alin Şeroni.

Min.41 Ocazie importantă pentru Gaz Metan Mediaş care s-a apropiat periculos de poarta lui ACS Poli, dar Ciprian Petre a şutat slab.

Min.43 Golgeterul lui ACS Poli, Szalbocs Szekely deschide scorul cu un şut din careul mic 1-0.

Min.45 La pauză scorul este de 1-0 pentru ACS Poli, spectatorii scandând „Poli, Poli” la ieşirea jucătorilor de pe teren.

Min. 46 A început repriza a doua. Schimbare la oaspeţi – iese Alexandru Munteanu şi intră Sebastian Cojocneanu.

Min.55 Cartonaş galben pentru Cristian Scutaru.

Min.59. Al patrulea galben la ACS pentru Florin Nanu, acesta fiind sancţionat pentru un henţ.

Min.62 Schimbare la Gaz Metan – a ieşit Bawab şi a intrat Lluallaku.

Min.68 – Cartonaş galben pentru timişoreanul Florin Nohai.

Min.69 Cartonaş galben pentru Markovic de la Gaz Metan.

Min.70  Iese Ovidiu Petre intră Adrian Popa Radu.

Min.72 Cartonaş galben Marovic.

Min.74 Gol pentru Gaz Metan care egalat cu un şut din afara careului a  lui Ionuţ Buzean. 1-1

Min.76 Iese Boldea şi intră Alexandru Popovici.

Min.77 Marovic eliminat după ce a primit cel de-al doilea cartonaş galben.

Min.78 Iese Ciprian Petre de la Gaz Metan şi intră Ioan Şuşu.

Min.80 2-1 pentru ACS Poli după golul lui Szekely după o pasă de la Răzvan Trandu.

Min.81 Cartonaş galben pentru Llullaku.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.