Concluzia lui Robu după 303 like-uri primite pe Facebook: „Cetăţenii Timişoarei, de...

Concluzia lui Robu după 303 like-uri primite pe Facebook: „Cetăţenii Timişoarei, de fapt, rezonează cu deciziile mele, înţelegându-le raţionalitatea şi adecvarea la realităţile în care trăim”

4
DISTRIBUIȚI

robu la poli07

303 – acesta este numărul de aprecieri primite pe Facebook în ultimele 24 de ore de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care l-au făcut să se bucure într-o nouă postare pe reţeaua de socializare intitulată „rezultate sondaj privind prioritizarea proiectelor majore ale Timişoarei”. Acesta le-a cerut timişorenilor să îi valideze alegerea de a nu achiziţiona tramvaie noi şi de a utiliza împrumutul de 35.000.000 euro contractat de la Banca Modială, pentru finanţarea proiectelor din fonduri europene.  După ce le-a mulţumit celor care  „v-aţi pronunţat în număr atât de mare -315 !!!- este remarcabil”, prof.


dr. ing. Nicolae Robu a analizat şi concluzionat că  „în privinta rezultatelor sondajului, lucrurile sunt cât se poate de clare: 303 dintre repondenţi, adică 96.19 % sunt de acord cu opţiunea mea şi doar 12 dintre repondenţi, adică 3.81 % consideră că am greşit.  Iata, deci, că şi de data aceasta, lucrurile stau altfel decât le prezintă unii dominaţi de politicianisme ieftine. Altfel în sensul că cetăţenii Timişoarei, de fapt, rezonează cu deciziile mele, întelegându-le raţionalitatea şi adecvarea la realităţile în care trăim şi au încredere în mine că voi face şi în continuare cele mai bune lucruri care pot fi făcute şi că nu mă voi lăsa deturnat de la calea raţională prin nicio presiune, indiferent de unde aceasta ar veni”.

4 COMENTARII

  1. asta cred ca-i narcisist …se admira singur..e bolnav cu capu’…nu realizeaza ca spune ineptii ? ca nu a facut nimic pt acest oras ? proiectele in derulare sant ale fostei administratii…cetatenii Palmisoarei ar fi fericiti daca te-ai duce intr-un concediu prelungit…in tara palmierilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.