Primarul Robu lansează o nouă consultare populară pe Facebook. Vezi pe ce...

Primarul Robu lansează o nouă consultare populară pe Facebook. Vezi pe ce temă

5
DISTRIBUIȚI

robu degete 1

Edilul şef Nicolae Robu a postat pe Facebook un  nou sondaj. Din concediu,  acesta le cere timişorenilor să îi valideze alegerea de a nu achiziţiona tramvaie noi şi de a utiliza împrumutul de 35.000.000 euro contractat de la Banca Modială, pentru finanţarea proiectelor din fonduri europene.  Practic, Robu explică în postarea sa că „1) În proiectul Robu pt Timişoara -proiect cu care am caştigat alegerile obţinând peste 55 mii de voturi, sensibil mai multe decat USL -apropo de discuţia CINE PT CINE A FOST LOCOMOTIVA !-, prioritate absolută au: (i) realizarea / lărgirea de subpasaje, (ii) reabilitarea / lărgirea de carosabile, (iii) reabilitarea / realizarea de trotuare şi piste pt biciclete, (iv) realizarea de parcări, (v) managementul computerizat al traficului, (vi) reabilitarea şi pietonizarea centrului istoric, (vii) reabilitarea malurilor Begăi, (viii) retehnologizarea COLTERM, etc., etc.


Şi asta, pe cât posibil, cu fonduri europene nerambursabile.
(2) Pe de altă parte, proiectul Robu pt Timişoara prevede şi perfecţionarea transportului în comun, în principal prin: (i) extinderea / reabilitarea liniilor de troleibuz şi tramvai, (ii) reabilitarea capitală, cu aducerea la standarde de tramvaie noi, a 20-30 de tramvaie existente, (iii) achiziţia a 30-40 de tramvaie noi, precum şi a unor noi autobuze şi minibusuri. Şi asta, de asemenea, pe cât posibil, cu fonduri europene nerambursabile”.

Astfel, Robu le cere timişorenilor să posteze like dacă li se pare că a ales bine amânând achiziţionarea de tramvaie până când aceasta se va putea face din fonduri europene sau să scrie dislike dacă li se pare că alegerea a fost una prost inspirată.  În doar jumătatea de oră de la postarea de pe Facebook edilul şef a strâns patru comentarii, niciunul legat de decizia cu privire la tramvaie.  În schimb, oamenii care au scris pe pagina primarului s-au plâns de faptul că se cheltuie bani publici pentru retehnologizarea Colterm şi pentru achiziţia de tramvaie, care în viziunea lor, ar trebui făcută din banii RATT.  Nu în ultimul rând, timişorenii se plâng de Timpark, pe care îl cataloghează ca fiind ineficient.

5 COMENTARII

  1. Robu a devenit rob al facebook-ului de poate concepe ca deciziile unei administratii sa iau pe baza unor sondaje pe facebook.
    Fiecare zi nu face decat sa aduca si mai mult ridicol din partea unui primar frustrat. Pana vine din concediu sunt sanse ca majoritatea timisorenilor sa fie impotriva lui.

  2. Dar nu mai inceteaza odata individul asta ?!!! Alta treaba nu mai are feisbuchistul sef ?!!! De muncit, cand mai munceste ? Sau mai bine sa stea pe FB…

  3. Se sprijina si se agata…de orice….sa ii acceptam ideile care fara nici o jena…is de tot rahatu!Asta imi pare a fi milogire….nu`mi pare defapt….asa este.Individul asta….nu are nimic in comun cu PRIMARIA TIMISOARA si cu BUNA ADMINISTRARE A ORASULUI….El doar se joaca….Un primar de carton…asta avem azi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.