Doi dintre apropiaţii lui „Sandi” Alexandru, reţinuţi după scandalul cu sticle sparte-n...

Doi dintre apropiaţii lui „Sandi” Alexandru, reţinuţi după scandalul cu sticle sparte-n cap de la Deta UPDATE Decizia instanţei

10
DISTRIBUIȚI
gartner ranit 1 p
Gartner Bogardo, în perioada când era victimă, nu agresor

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti în urma scandalului din noaptea de sâmbătă spre duminică din Deta. Vă reamintim că doi tineri, în vârstă de 18 şi 24 de ani, au ajuns la spital cu multiple răni la cap şi mâini, după ce au fost atacaţi în clubul 69 din Deta de mai mulţi membri ai grupării conduse de interlopul  Ştefan Alexandru, zis “Sandi”, cel care a fost implicat acum doi ani în bătaia cu fiii primarului din Deta.


Una dintre victime a fost lovită-n cap cu o sticlă de bere. Poliţiştii au început încă de duminică cercetări şi în urma probelor adunate, aseară, au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice Szabo Edward şi Gartner Bogardo, acesta fiind verişorul lui „Sandi” şi una dintre victimele scandalului cu fraţii Roman, atunci ajungând la spital cu o tăietură pe spate. Deşi au existat mai multe declaraţii ale martorilor că Ştefan Alexandru ar fi fost implicat în scandal, acesta nu a fost până acum sub acuzare, neexistând probe suficiente. Cei doi reţinuţi urmează să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă instanţei.

UPDATE În urma prezentării celor doi în faţa instanţei s-a decis cercetarea celor doi suspecţi în stare de libertate, având interdicţia de a părăsi ţara.

10 COMENTARII

  1. Daca tu mai Patricia crezi ca e normal sa dai sticle in cap la oameni ca asa ai tu chef TE INSELI AMARNIC.Dar asa sunteti voi si educatia voastra inafara de furat,mintit si inselat nu stiti nimic.

  2. si cacatu ala de edward mucosu dracu e smecher si el?vai vai vai cum ii manca in cur pe astia…pica unu cate unu asa….iara pangeti si apareti pe la tv

  3. Mai bine Vati ruga la Dumnezeu sa va ierte pacatele sa nu ajungeti in iad la cat de pacatosi sunteti..Daca vreti cand veniti in Romania treceti pe la mine sa va fac o slujba sa va vina mintile la cap..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.