Paznic, rupt în bătaie cu ranga și tâlhărit de hoții de motorină...

Paznic, rupt în bătaie cu ranga și tâlhărit de hoții de motorină de pe autostrada Arad – Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

autostrada arad tmisoara 1 p

Un paznic, în vârstă de 53 de ani,  care supraveghea, azi noapte, un utilaj aflat în apropierea autostrăzii Arad – Timișoara, a fost atacat cu brutalitate de hoții de motorină, în apropierea localității Orțișoara. Bărbatul s-a trezit, în jurul orei 3, că vin spre el mai multe persoane care au început să-l lovească peste picioare cu o rangă și cu pumnii și picioarele.


Agresorii vroiau să fure motorina din escavatorul pe care angajatul firmei de pază din Arad îl avea în grijă, dar au avut ghinion pentru că operațiunea nu le-a reușit, deși au desfăcut bușonul de la rezervor. Și-au vărsat nervii pe paznic care a fost lovit și târât pe jos zeci de metri și lovindu-l cu bestialitate, tâlharii luându-i acestuia cele două telefoane mobile. Victima a povestit că a observat o mașină de culoare închisă cu care au venit atacatorii. După ce a rămas singur, paznicul a coborât până la autostradă și i-a făcut semn unui șofer să oprească, acesta sunând la 112. Deși cu răni serioase în zona capului, paznicul a refuzat să fie dus de ambulanță la spital. Polițiștii au început o anchetă pentru identificarea agresorilor.

3 COMENTARII

  1. acu vreo 2 ani in zona Sagu-Cruceni au procedat la fel .I-au pus cutitu la gat unui nene de vreo 65 de ani pe la vreo 2 noaptea .Zicea bietu , sa ma iertati dar am facut pe mine de frica .Umbla se pare cu un Bmw 525 negru /albastru cu numere false de Franta .Atunci au sustrat de la camioane vreo 2000 de litri .Probabil au scapat ticalosii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.