Replica viceprimarul Stoia după ce inspectorului școlar general i-a dat cu tifla

Replica viceprimarul Stoia după ce inspectorului școlar general i-a dat cu tifla

4
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR05_resize

Viceprimarul Timişoarei i-a replicat, astăzi, inspectorului şcolar general Cornel Petroman după ce acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro că nu discută cu el pe tema spațiilor din școli și a schimbărilor care trebuie efectuate pentru ca să se țină cursuri de dimineață. Traian Stoia a afirmat nervos că „domnul acesta este paralul cu problema, dar e treaba lui.


Ăsta e un om care i-a derutat puţin pe ceilalţi angajaţi din Primărie. Nu ştiu cât se îngrijorează marele inspector şcolar pentru elevii timişoreni. Nu ştiu ce răspunde dacă-l întrebi câte locuri sunt goale la Electrotimiş. În zona 0 avem o mulţime de spaţii libere, dar eu v-am demonstrat clar pe recensământ că-s jumătate din copiii care erau înainte şi atunci ce facem?”. Viceprimarul Timişoarei a mai adăugat că i-a atras atenţia inspectorului Petroman, „nu aveam o dorinţă arzătoare de a discuta cu el, dar adresându-mă lui Petroman poate înţeleg şi alţii despre ce e vorba”.

4 COMENTARII

  1. Cum nu stiti cine este dl Stoia ? ce lipsuri aveti este verisor cu Dragos Bota si ruda prin alianta cu Lia ,si mananca ($,E ) la cantina Fratilor Stiu ca acuma v-ati linistit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.