Urmărit internațional pentru jaful unei bijuterii în Franța, prins în Timiș. Ce...

Urmărit internațional pentru jaful unei bijuterii în Franța, prins în Timiș. Ce blestem s-a abătut asupra afacerii cu podoabe VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

bijuterie

Un bărbat din Ghilad care a jefuit în Franța o bijuterie folosind un pistol cu electroșocuri a fost prins de poliția rurală, la un an și două luni de la comiterea faptei. Ovidiu B. ”era căutat de autoritățile franceze pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlharie cu mână armată, asociere la grup infracțional și tentativă de omor. În fapt, la data de 20 iulie 2012, bărbatul împreună cu alte două persoane au pătruns într-o bijuterie, agresându-l pe angajat cu un pistol cu electroșoc, iar din interior au sustras mai multe bijuterii”, a declarat Ancuța Morariu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.


Poliția franceză nu a comunicat valoarea prejudiciului.

Românul și complicii lui au reușit să fugă la bordul unui Alfa Romeo, cu prada. Până acum a reușit să se ascundă. Ovidiu B. a fost reținut luni în Timiș, de către poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurale Jebel. 
El a fost ărezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului, și a fost trimis în arest preventiv pentru 29 de zile, timp în care va începe procedura de extrădare. Bijuteria Bouquignaud din orașul francez Cambrai și-a pierdut patronul în urmă cu doi ani, în urma altui jaf în care Hervé Bouquignaud a fost înjunghiar mortal, iar soția sa a fost rănită grav.

Foto: Frace Television

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.