Ziua Timişoarei sărbătorită cu iepuraşi Playboy şi lecţii de spălat maşina cu...

Ziua Timişoarei sărbătorită cu iepuraşi Playboy şi lecţii de spălat maşina cu “eleva lui Mazăre”

0
DISTRIBUIȚI

1259

Pentru cei care vor să sărbătorească Ziua Timişoarei altfel, vineri noaptea, la Heaven Pool&Lounge va avea loc un party cu şapte iepuraşi Playboy şi trei Playmate-uri.

Sub genericul Playboy Car Wash Party, evenimentul se anunţă a fi incendiar. Răsfăţaţi vor fi bărbaţii, care vor avea posibilitatea să se pozeze alături de zeiţele din paginile revistei Playboy, iar vedeta va fi o maşină de lux care se va afla la dispoziţia iepuraşilor dotaţi cu apă, bureţi şi costumaţii sumare… Cunoscutul Playmate Mădălina Pamfile, “eleva lui Mazăre”, va reveni de această dată în atenţia admiratorilor în ipostaza de profesor şi va preda lecţii interactive de spalat maşina.


Playmate-ul Florentina Raiciu a demonstrat în revista Playboy că se pricepe de minune să joace fotbal dezbrăcată. Fanii vor fi surprinsi să vadă cât de pricepută este şi la lustruit! Playmate-ul Anda Calin este bruneta care întruchipează frumuseţea clasică, pură. Aspiranta la titlul de playmate, Lena Rohozneanu, a câştigat definitiv inimile bărbaţilor cucerind titlul de Miss Sexy Vampiriţa, dar ne-a asigurat că, de această dată, îşi va tempera poftele. Toate aceste frumuseţi vor evolua în acompanimentul muzicii mixate de Mike Diamondz, MC-ul oficial al Party-ului, şi al multor altor surprize!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.