ACS Poli a pierdut amicalul cu Metalul Reşiţa, formaţie de Liga a...

ACS Poli a pierdut amicalul cu Metalul Reşiţa, formaţie de Liga a II-a

0
DISTRIBUIȚI

POLI -BOTOSANI11_resize

ACS Poli a disputat un amical la Reşiţa, contra Metalului, meci pierdut de elevii lui Vali Velcea cu 2-0. Partida a fost organizată cu prilejul pauzei competiţionale din Liga I, cauzată de programul echipei naţionale, dar şi a faptului că Liga a II-a începe abia săptămâna viitoare.

Metalul Reşiţa  este o echipă rezultată din mutarea echipei Damila Măciuca la Reşiţa, dar la care joacă fotbalişti de la CSM Râmnicu-Vâlcea şi AFCM Reşiţa.


Prin această mutare, Reşiţa are din nou echipă în eşalonul secund după mai mulţi ani de absenţă. Pentru echipa din judeţul vecin a evoluat Marco Enciu, fostul atacant din lotul timişorenilor de anul trecut. La ACS Poli,  Vali Velcea a rulat tot lotul pentru acest joc. În prima repriză, ACS Poli a început în formula titularilor, cu observaţia că şi portughezul Furtado a început jocul în atac alături de Popovici. Iată prima echipă: Coca – Nohai, Scutaru, Șeroni, Marovic – Bărbuț, Petre, Trandu, Keita – Popovici, Furtado. Enciu a avut o ocazie bună pentru Reşiţa, dar Coca a apărat balonul. O altă ocazie importantă a primei reprize a fost cea a lui Furtado, care a reluat pe lângă poartă dintr-o centrare a lui Trandu. Golul primului mitan a venit în minutul 38, prin Neagoe.

În repriza a doua, Vali Velcea a schimbat complet garnitură şi a folosit o echipă în mare parte din rezervele pentru Liga I: Pap – Belu, Bocșan, Petrovic, Nicola . Gorobsov, Poparadu, Boldea, Moldovan, Dragu, Szekely. De asemenea, au mai intrat Ruiz şi Dragomir pe parcursul reprizei a doua. Reşiţenii au marcat golul de 2-0 tot graţie lui Neagoe. ACS Poli va relua campionatul peste două săptămâni. Deşi nu este anunţat oficial, se pare că Liga I se va relua cu etapa a VII-a, astfel că timişorenii vor avea o deplasare dificilă la Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.