Surprizele de etapă automobilistică de la Rally Kart Jimbolia

Surprizele de etapă automobilistică de la Rally Kart Jimbolia

0
DISTRIBUIȚI

raliu20_resize

Campionatul Judeţean de Automobilism Timiş şi-a consumat etapa a VII-a, Rally Kart Jimbolia, în acest sfârşit de săptămână. Dacă la clasa 3 s-a impus din nou echipajul Krepelka-Kraus, la celelalte clase au fost surprize.

La clasa 1 au concurat patru echipaje la Jimbolia, iar învingătorii au fost echipajul Giurisici-Rotaru, care a concurat cu o honda CRX şi a scos un timp de etapă de 03:21,78.


Pe podiumul clasei 1 au mai fost echipajele Tudoreanu-Galea şi Şuta-Lupei. La clasa 2, echipajul învingător a fost Preunca-Ilaş, care au scos un timp de etapă de 03:18,06 cu o Honda Civic, urmaţi de echipajele Popa-Coşariu şi Giurisici-Rotaru. Clasa 3 a fost din nou adjudecată de echipajul Krepelka-Kraus, care a bifat cu un Peugeot 250 GTI un timp de etapă de 03:03,04. Podiumul clasei celei mai mari a fost ocupat de echipajele Lăpăduşa-Mateuţ şi Preunca-Ilaş. La clasa specială dedicată reprezentantelor sexului frumos au concurat două echipaje. Primele clasate au fost Borlovan-Zvanciuc, care au scos un timp de 03:53,56 cu un Peugeot 296, urmate de Lupei-Popa. La debutanţi la fel, au fost doi concurenţi, iar cel mai bun timp, 01:00,46, l-a avut Mihai Preunca, cu a sa Honda Civic, urmat de Darco Pelici. La juniori, a concurat doar Roland Cighear.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.