Grimus în concert la Timişoara: „Ne e dor de atmosfera oraşului“!

Grimus în concert la Timişoara: „Ne e dor de atmosfera oraşului“!

0
DISTRIBUIȚI

grimus

Clujenii care alcătuiesc formaţia Grimus se declară cât se poate de nerăbdători visavis de reîntâlnirea cu publicul timişorean, muzicienii care au filmat zilele acestea un nou videoclip urmând să concerteze în oraşul nostru vineri, 27 septembrie.

Înfiinţata în Cluj Napoca, trupa Grimus  a atras atenţia încă de la debut şi la foarte scurt timp după lansarea primului album a început să fie numită “revelaţia scenei indie” autohtone. Au urmat apariţii la festivalurile importante din România, show-uri în ţări precum Marea Britanie, Ungaria, Serbia sau Polonia. Melodiile lor elaborate şi sound-ul aparte – o combinaţie de piese puternice şi ritmuri antrenante – au atras inclusiv atenţia scenei muzicale din Marea Britanie. Cel de-al doilea album al trupei, “Egretta”, produs şi mixat în Marea Britanie şi masterizat la studiourile Sterling Sound din New York, a lansat şase single-uri: “Face The Light”, “Vanity”, “In Your Eyes”, “Started”, “Promise” şi „Nature Falls“.


Anul trecut, Grimus a cântat în deschiderea concertelor celor de la Red Hot Chili Peppers, Placebo sau Roxette şi au fost invitaţi să susţină recitaluri în cadrul festivalurilor Exit (Serbia), Rock for People (Cehia), Sziget (Ungaria), B’ESTFEST Summer Camp (România). „Venim la Timişoara după ce am încheiat filmările pentru videoclipul piesei High, cel de-al doilea single de pe albumul III. De asemenea, în afară de High, vom cânta încă cel puţin trei piese de pe viitorul album în acest concert, o tranziţie firească spre lansarea de album care va avea loc în viitorul apropiat“, ne-a declarat Vali Rauca, chitaristul trupei.

Concertul celor de la Grimus va fi inclus în seria de evenimente care sărbătoresc existenţa a doi ani a clubului El Che, alături de ei pe parcursul celor două zile de sărbătoare (27 şi 28 septembrie) urmând să mai fie un live acustic cu Alex Anka (solistul trupei Desant) şi petreceri cu DJ Flow b2b Megga Dillah (reggae party), DJ Vic b2b Dj Kuky (resident DJ). Biletele pentru concertul Grimus costă 15 lei în avans şi 20 lei la faţa locului.

 

„Așteptăm cu nerăbdare concertul din Timişoara pentru că ne e dor de atmosfera oraşului, de reîntâlnirea cu publicul pe care Bogdan, ca de obicei, îl va provoca să participe activ la concertul nostru pentru a spori sentimentul de „aici şi acum”“, a mai adăugat chitaristul celor de la Grimus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.