Protestul împotriva proiectului de la Roșia Montană a “înnoptat” în Piaţa Unirii....

Protestul împotriva proiectului de la Roșia Montană a “înnoptat” în Piaţa Unirii. Ce le-a făcut Poliția Locală tinerilor

7
DISTRIBUIȚI

protest rosia montana piata unirii 1

Protestul împotriva proiectului de la Roşia Montană, care a început aseară în jurul orei 17.00, în Piața Operei, a „înnoptat” în Piața Unirii. Zeci de persoane au rămas peste noapte aici şi au dormit în câteva corturi amplasate pe spaţiul verde, în semn de solidaritate faţă de colegii din restul oraşelor, care au decis să continue manifestările.


În această dimineaţă, zece de tineri îşi savurau cafeaua chiar în faţa statuii din Piaţa Unirii. Unii dintre protestatari au venit la primele ore ale dimineţii, alţii au rămas şi peste noapte în centrul oraşului, hotărâţi să continue protestul până politicienii vor ţine cont şi de părerea lor. „Au venit doi poliţişti locali de dimineaţă şi ne-au legitimat, încă nu am primit nicio amendă, deşi le-am spus că nu avem autorizaţie. Chiar dacă o să ne amendeze, noi nu plecăm de aici”, ne-a explicat hotărâtă Luisa, o tânără din Timişoara.

Începând cu ora 20.00, protestatarii au de gând să mărşăluiască, din nou, pe străzile din centrul Timişoarei, asta în cazul în care jandarmii nu le vor strica planurile, pentru că nu au autorizaţie. Vă reamintim că aseară, peste 1.000 de timişoreni au strigat „Uniţi salvăm Roşia Montană” în centrul oraşului.

7 COMENTARII

  1. @o pasare mistica-esti una din stolul care da ture prin capul lui Cojan ?!ia vezi ca la probele sportive ce urmeaza sa le dai la sfarsitul lui octomrie o sa faci tumbe .
    Politia asta locala nu e altceva decat PROSTIA LOCALA ,fara valoare ,zero sens dar mare tocatoare de bani ,,asta este marea problema pasarica….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.