Weekend cu Benga, James Zabiela, Bega Bulevard şi Publika

Weekend cu Benga, James Zabiela, Bega Bulevard şi Publika

0
DISTRIBUIȚI

jameszabiela2

ASTĂZI. Un concert susţinut de Blues Doctors va avea loc de la ora 21 la Cucaracha, iar la clubul Rost de la ora 22 e concert Secret Evil Project. La Căpiţe, de la ora 20 are loc evenimentul Fânfest vine La Căpiţe , cu proiecţii video, istoria afişelor campaniei Salvaţi Roşia Montană şi performance cu muzicieni locali. La capitolul petreceri, la El Che şi Taine e Thursday Party, iar la Toniq se desfăşoară un nou party „dirijat“ de rezidentul Vali Florea.

VINERI. La kilometrul şase pe Calea Aradului începe o nouă ediţie a festivalului House Parade, cu Acutra, Enforge, Emalkay (Marea Britanie), Benga (Marea Britanie), Şuie Paparude, Drumskill Crew (bilet: 25 lei în avans, 35 lei la faţa locului). La Daos Club, de la ora 21 e concert Sado Sathanas (Germania), Macht (Germania) şi Signatura Rerum (bilet: 10 lei.), în cadrul festivalului Bega Bulevard de la ora 20 e concert cu Teo Milea, iar la Heaven Outdoor are loc un concert cu formaţia Publika.


La capitolul petreceri, la El Che e Revolutionary Friday, la Molly Mallone e party-ul de redeschidere cu DJ Space, la River Deck e petrecere cu invitata specială Miki Love, iar la Toniq Bar e Friday Party cu DJ Jo.

SÂMBĂTĂ. LaAtelier D.I.Y., de la ora 21 are loc evenimentul Antropong 3, ce include concerte cu AWWO (Timişoara), MC Broko (Cehia), Pavilionul (Timişoara), Vise Od Milimetra (Serbia), Bernays Propaganda (Macedonia). În locaţia din Calea Aradului, kilometrul 6, continuă House Parade Festival, cu Dare, Gabriel Ross, Stefanno b2b Julianno, James Zabiela (Marea Britanie), Leon Bolier (Olanda) şi MC Tha Watcher (Bilet: 25 lei în avans, 35 lei la faţa locului), iar pentru amatorii de folk, la Cucaracha are loc un concert cu Marius Baţu (Poesis). La Jazz Office, de la ora 21.30 are loc un concert blues cu Levi Molnar (tobe), Zsolt Szabo (chitară), Victor Miclăuş (bass) şi Bogy Nagy (voce), iar în cadrul festivalului Bega Bulevard, de la ora 19:30 au loc concerte cu Big Brothers Band, AM Band, Box Office şi Phaser. La capitolul petreceri, la Bunker e Mash – Ups Out Of Control, la Daos e Hanging Around with Mihu & OCVCP, la El Che e Saturday on the Rocks, la Heaven Outdoor e party cu invitatul special DJ Mark Anthony, la La Căpiţe e DiscoBoys Takedown cu George Allen şi Rapala, la Rost e Freestyle Session cu Mef, Pietonu şi Exile, la Setup Venue, de la ora 22 e redeschiderea clubului cu K-LU, Bibanu şi Alex Shields (Bilet: 5 lei), iar la Văliug, la Ponton Casa Baraj, de la ora 22 e Summer 2013 Closing Party cu Adrian Eftimie şi DJ Optick.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.