Când se va deschide circulația pe pasajul Michelangelo

Când se va deschide circulația pe pasajul Michelangelo

4
DISTRIBUIȚI

intersectia michelangelo02

După ce a anunţat că în Timişoara se circulă fără bătăi de cap graţie rutelor alternative pe care el le-a făcut publice, primarul Nicolae Robu le face o nouă promisiune şoferilor din Timişoara.


La debutul săptămânii  a încercat să fluidizeze traficul schimbând programul studenţilor, primarul a ieşit acum cu noi veşti despre lucrările de la Michelangelo. „Am fost în vizită pe şantier, se monta a 26-a grindă. O parte bună din plafon era făcută pentru ca aceste grinzi să se pună una lângă alta.  Săptămâna viitoare se va continua cu armarea, cofrarea şi betonarea pereţilor subterani. Vor veni şi restul de grinzi. După ce toate grinzile vor montate, se va turna betonul de consolidări şi după trei săptămâni se va putea circula acolo, dacă vremea ne permite pentru că alte piedici nu au de unde să mai apară. Banii sunt plătiţi în jurul datei de 1 noiembrie. Vom putea să deschidem circulaţia pe axa sud-nord”.

4 COMENTARII

  1. Deci Michelangelo se deschide la sfarsitul lunii ocotmbrie – inceputul lunii noiembrie, da?
    Eu tineam minte ceva cu septembrie 2013, da’ probabil ca nu am memorie buna (sa fi fost vorba de Piata Balcescu?).

  2. Pentru cine nu stie inca: firma CCCF refuza sa plateasca subcontractorului TERRATEST GEOTEHNIC (cei care au executat peretii mulati) lucrarile executate, refuza sa le receptioneze aceste lucrari, acesta a sistat lucrarile iar ieri 04.10.2013 a fost OBLIGAT sa paraseasca santierul. CCCF a reziliat in mod abuziv contractul cu TERRATEST, pentru a evita plata a mai bine de 30% din lucrarile executate de acesta. TERRATEST a informat deja atat CCCF cat si Primaria Timisoara ca va demara procedurile legale pentru a-si recupera toate prejudiciile suferite.
    In zilele urmatoare CCCF incearca sa aduca un alt subcontractor (ZUBLIN) pentru a finaliza lucrarile de pereti mulati ramase de executat, acesta acceptand sa execute aceste lucrari pentru CCCF doar pentru ca a fost amagit (de catre CCCF) ca astfel i se vor plati cei cca 400.000 EURO pe care CCCF ii datoreaza (sic!) de pe o alta lucrare…

    Cam astfel stau lucrurile, cam astfel intelege CCCF sa schimbe ca pe ciorapi subcontractorii ce au „tupeul” de a le cere banii datorati, si cam astfel inteleg edilii (Primaria TM) sa tolereze actiuni ce se pot rasfrange inclusiv asupra lor.

  3. Nu înțeleg de ce Primaria insista sa anunțe la toate lucrările, ca face cincinalul in 4 ani jumate. Mai ales ca nu depinde de ea. Ca apoi, toată lumea sa fie nemulțumită de fiecare intârziere. Caz concret: termen de realizare la primăvara, anunț de finalizare in octombrie, intârziere pina in noiembrie. Teoretic, câștig 3-4 luni, practic, necaz o luna in plus. Or fi masochiști?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.