Ce spune Robu despre amenda record încasată de constructorul pasajului Michelangelo

Ce spune Robu despre amenda record încasată de constructorul pasajului Michelangelo

4
DISTRIBUIȚI
robuclovni01.jpg
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Amenda record, de 15.000 de lei, încasată de firma CCCF care se ocupă de realizarea subpasajului rutier de la Podul Michelagelo, l-a făcut pe primarul Nicolae Robu să se exprime în legătură cu evoluția lucrărilor. Întrebat ieri, la inaugurarea iluminatului public, despre situaţia de pe şantier Robu a declarat că „nu ştiu ce amendă au luat, nu discutăm asta acum, acum discutăm despre Biserica Millenium.


Vreţi ca eu să asigur să nu fie praf, să nu se facă anumite lucruri în neregulă de către firmă? Asta e problema firmei . Mă duceţi în discuţii care nu au ce căuta cu mine, discutaţi cu firma. În primul rând, nimeni nu a pretins că este ceva perfect pe lumea asta, nici la Michelangelo nu e nimic perfect şi nici în altă parte nu e nimic perfect. Ce este important este că, în pofida nemulţumirii unora, Timişoara îşi schimbă faţa şi va avea un subpasaj, aşa cum am promis, chiar dacă unii suferă că se reuşeşte să se facă ceea ce s-a promis. Despre asta e vorba. În rest, că pe parcurs mai sunt mici scăpări, că se mai fac şi erori e omeneşte, nimeni nu are pretenţia că nu greşeşte niciodată, dar important este că în munca aceasta de o extensie care cred că este fără precedent se produce o schimbarea în bine a Timişoarei. Unii suferă că nu sunt şi ei părtaşi la aceste transformări, dar nu sunt pentru că e opţiunea lor să nu fie. V-am citit o fabulă cu ceva vreme în urmă, mai reflectaţi la ea din când în când”. Vă reamintim că după mai multe amânări, data de 15 noiembrie a fost stabilită de municipalitate ca dată oficială pentru redeschiderea circulaţiei pe podul Michelangelo.

4 COMENTARII

  1. le-au trebuit atitea luni pt a isi da seama ca camioanele scot noroiul din santier pe drumurile din zona? la parcarea din 700 si city bussines centre se spalau rotile de la camioane (nu stiu sigur daca din proprie initiativa sau in urma unei amenzi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.