Cum l-au apostrofat pedeliștii pe Robu cu un citat din șeful său...

Cum l-au apostrofat pedeliștii pe Robu cu un citat din șeful său de partid, Crin Antonescu

1
DISTRIBUIȚI
robuclovni01.jpg
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

”Ridicolul și penibilul trebuie să aibă o limită!!!” – aşa sună mesajul pe care pedeliştii l-au transmis primarului Nicolae Robu ieri, prin intermediul unui comunicat de presă. Supăraţi că primarul a decis să respingă proiectul lor de transformare a aspectului centrului istoric, pedeliştii au precizat că „în spatele unei atitudini arogante și independente, Robu ascunde un sentiment al valorii de sine exagerat. De aici și până la instalarea unei stări de ”suficiență” care îl izolează din ce în ce mai mult nu mai este decât un pas.


Un lider nu își poate permite sa își fie sieși suficient. Niciodată! Ar însemna sa nu mai reprezinte nimic. Totodată, primarul Timișoarei trebuie să știe că bunul-simț nu este un dat primar. Bunul-simț amendeză întotdeauna aberațiile precum infatuarea, vanitatea, egocentrismul, narcisismul, autosuficiența, intoleranța și lipsa de comunicare. Bunul simț și inteligența te obligă să fii conștient că mai multe creiere la un loc pot face mai mult decât unul singur. Acest lucru nu l-a înțeles dl primar Robu”. Despre proiect pedeliştii spun: „conceptul unui nou centru urban propus de consilierul PDL spre analiză timișorenilor, primăriei, Mitropoliei și specialiștilor din domeniu reprezintă o viziune care poate fi acceptată sau nu, care poate fi modificată sau nu, care poate fi adaptată sau nu”.

Interesant este că fraza folosită de pedeliști cu referire la primarul Robu a fost rostită, duminică, de nimeni altul decât Crin Antonescu, șeful pe linie de partid al edilului-șef timișorean, cu privire la declaraţiile lui Mircea Geoană legate de faptul că viitoarea sa candidatură la prezidenţiale va trebui supusă sondajelor în USL şi că liderul PNL ar fi pierdut o treime din electoratul PSD. O constatare generală, nu legată de Mircea Geoană. Ridicolul şi penibilul trebuie să aibă o limită”, a replicat Antonescu, la Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.