Cum să te îmbraci în club, fără să fii exagerat? Sugestii pentru...

Cum să te îmbraci în club, fără să fii exagerat? Sugestii pentru ţinute fresh, la Funkshion

1
DISTRIBUIȚI

bad3

Amatorii de distracţie din Timişoara au parte de un eveniment inedit sâmbătă, 2 noiembrie, când sub genericul Funkshion, creatori de modă timişoreni vor încerca să ofere câteva sfaturi pentru ţinute adecvate de club. „Va fi un eveniment de muzică şi modă. Nu vor fi prezentate colecţii propriu-zise , ci mai repede o serie de ţinute, pe care noi le propunem publicului din Timişoara.


Eu voi avea propuneri de styling, adică ţinute, sau mai bine spus, lookuri potrivite pentru tinerele care frecventează cluburile“, ne-a declarat Adriana Delia Bărar, alături de care la acest eveniment vor mai fi prezente şi Blue Bird (Ramona Popeţ), Nifty by Josephine, şi Mono Shoes.

Acţiunea de culturalizare a publicului timişorean care iese în cluburi va avea loc la clubul Entourage, de la ora 23.00, cu intrarea liberă pentru reprezentantele sexului frumos şi zece lei pentru băieţi. „Pentru că ne dorim o evoluţie stilistică a tinerelor, am decis să le vin în ajutor cu aceste propuneri. Iar împreună cu ceilalţi designeri, am ales ca look-ul modelelor să fie fresh, deloc exagerat, exact cum ar trebui să fie tinerele din ziua de azi. Eu personal mi-aş dori să fie o acţiune de culturalizare, chiar dacă nu asta a fost baza evenimentului. Aş vrea ca prezentările de modă din cluburi, să fie un fel de acţiuni de culturalizare, şi nu invers cum a fost până acum“, a mai declarat Adriana Delia Bărar.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.