DRAMATIC Trei fetiţe din judeţul Timiş au fost violate în repetate rânduri...

DRAMATIC Trei fetiţe din judeţul Timiş au fost violate în repetate rânduri de părinţi

5
DISTRIBUIȚI

child_abuse_sexual_abuse1_95524500

Clipe de coşmar pentru trei fete cu vârste între 12 şi 15 ani din două localităţi din judeţul Timiş. Acestea erau violate şi supuse unor perversiuni sexuale de mai mult timp chiar de părinţi, iar în această săptămână şi-au luat inima în dinţi şi şi-au denunţat violatorii. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş au intervenit şi le-au scos din familiile în care erau maltratate. Este vorba despre o fetiţă de 12 ani, care a fost violată de propriul tată în repetate rânduri.


Minora i-a povestit unei prietene prin ce calvar trece, iar aceasta a convins-o să depună plângere la poliţie. „Este o tragedie ceea ce s-a întâmplat. Tatăl a fost arestat, dar mă întreb, oare familia nu a ştiut că fetiţa este violată de tată? Copilul a fost luat din sânul familiei, în acest moment este în plasament în regim de urgenţă, i-am făcut toate investigaţiile la Medicină Legală”, a explicat, astăzi, Emilia Milutinovici, directorul DGASPC Timiş.

Un alt caz revoltător s-a petrecut în ultimele zile într-o altă localitate timişeană. Două surori de 15 ani erau abuzate sexual de concubinul mamei. Reprezentanţii DGASPC Timiş au intervenit de urgenţă, iar acum cele două fete se află într-un centru de plasament. „Mama a fost informată că fetele au fost violate, dar nu a crezut că se poate întâmpla aşa ceva. Chiar şi fata concubinului ne-a rugat să o luăm din familie, deşi nu a fost abuzată sexual”, a mai adăugat Emilia Milutinovici. Persoanele care cunosc astfel de cazuri sunt rugate să anunţe autorităţile sau să sune la Telefonul Copilului, 0256 983.

5 COMENTARII

  1. Există o propunere de castrare pentru asa animale ,,,că oameni nu sunt ,,,,trebuie pusă în aplicare cu prioritate la incest si mamele trebuiesc trase la răspundere nu există să nu stie ,,,groaznic ,,,groaznic ,,

  2. acestea sant niste bestii care isi urmeaza instinctele animalice si din pacate si le pun in practica cu proprii lor copii!acestia dupa mine sant bolnavi psihic si trebuie internati intr-o institutie cu cadre specializate!exista antidot si ptr aceasta boala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.