Michael Jackson de la Vocea României, Robert Reamzy, cântă la Timişoara VIDEO

Michael Jackson de la Vocea României, Robert Reamzy, cântă la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

robertreamzy

Muzicianul care a reuşit să-i impresioneze pe juraţii concursului Vocea României cu una din melodiile simbolului muzicii pop, Robert Reamzy, va concerta în premieră în oraşul nostru, joi, 10 octombrie, după ora 23.00, la Scottish Pub, evenimentul având intrarea liberă.

Robert Reamzy este născut în 1994 şi a început să cânte la o şcoală din cartierul Pantelimon din Bucureşti, încă din clasa a 5-a. Descoperind un pian al corului şcolii, a inceput să înveţe de unul singur secretele acestui instrument, după care a luat cu brio examenul de admitere la Liceul de muzică George Enescu. Înca de la varsta de 15 ani, Robert Reamzy a început să muncească predând lecţii de pian, astfel încercând să-şi ajute mama rămasă singură după divorţ.


Pe lângă predarea lecţiilor, Robert a mai lucrat ca profesor de pian şi instructor vocal, apoi a avut un job temporar într-un studiou de producţie, iar în altă perioadă a fost angajat să cânte la pian într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Nu multă lume ştia de Robert Reamzy până la apariţia lui fenomenală de la concursul televizat Vocea României. Înarmat cu mult curaj, obişnuit cu scena, obişnuit cu publicul ce îl aplaudă, Robert a intrat pe scena de la Vocea României, hotărât şi dispus să dea tot ce are mai bun pentru a întoarce măcar unul dintre cele patru scaune. A ales ca interpretare una dintre melodiile simbolului muzicii Pop, Michael Jackson – I just can`t stop loving you. Nici nu a început bine să cânte căci Loredana şi Horia Brenciu au apăsat simultan butoanele şi scaunele lor au fost primele care s-au întors. La câteva secunde, deşi s-au lăsat mai greu, au apăsat simultan Smiley şi Marius Moga, astfel Robert Reamzy reuşind să întoarcă toate scaunele de la Vocea României în aproximativ 30 de secunde, lucru care se întamplă rar în acest concurs. Zilele acestea, Robert Reamzy filmează primul său videoclip la Sibiu, alături de cei de la Mango Records.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.