Nicolae Robu a inventat un nou tip de baie de mulțime, în...

Nicolae Robu a inventat un nou tip de baie de mulțime, în Soarelui, unde a inaugurat o stradă asfaltată

5
DISTRIBUIȚI

robu_copii

Edilul şef Nicolae Robu a continuat şi astăzi campania de tăiere de panglici. De data aceasta locaţia aleasă a fost tocmai cartierul în care locuieşte, acolo unde panglica a fost tăiată doar parţial, având în vedere că lucrările nu au fost finalizate. Mai exact, jurnaliştii au fost duşi la strada Martir Eugen Nagy fosta Aleea Farului, acolo unde primarul spune că s-a pus asfalt pentru că oamenii ieşeau din maşini şi treceau pe pământ ca să ajungă în case. 132 de locuri de parcare au fost amenjate, unele la 45 de grade, altele lângă borduri, în funcţie de cum a permis spaţiul. Practic, din întregul proiect care prevede reamenajarea zonei şi construcţia unei piaţete în vecinătatea şcolii generale numărul 30, până acum a fost finalizată amenajarea străzii Martir Eugen Nagy şi a parcării de lângă viitoarea pieţetă.

Obsesia primarului pentru amenajările cu apă continuă.


Acesta povestit că viitoare piaţetă va avea o fântână care va imita razele soarelui „pentru că ne aflăm în zona Soarelui”. Nici la această deplasare nu au lipsit fanii primarului. Remarcabil este faptul că edilul şef a primit mai multe laude de la cetăţenii care locuiesc în alte zone decât de la vecinii săi. Dacă o femeie s-a plâns că a alunecat pe corcoduşele de pe strada unde locuieşte și nu a mai putut merge la fitness, la sala de la şcoala 30, acolo unde primarul i-a evacuat pe deputatul PDL Alin Popoviciu şi pe celălalt afacerist care avea spaţiu închiriat, o altă doamnă s-a plâns de faptul că a fost dată în judecată de o vecină pentru că şi-a făcut modificări în apartament. Au fost şi oameni care l-au lăudat pe primar. Pe primul loc în topul solicitărilor a fost închiderea unui bar din zonă, afacerea despre care mai mulţi locuitori s-au plâns că le mănâncă liniştea noapte de noapte. Primarul a promis că se va ocupa de situaţie dacă nu prin închidere, atunci prin modificarea orarului de funcţionare. Iar la final Nicolae Robu a inventat un nou tip de baie de mulţime, unul pentru care l-ar invidia și Traian Băsescu. Ajuns la Generala 30, Robu s-a postat lângă gard, acolo unde a făcut o poză de grup cu micuţii din interiorul curţii.

5 COMENTARII

  1. situatia eu o vad in felul urmator: in oras sunt deschise foarte multe santiere, infinit mai multe decat pe timpul lui barbosu. In momentul in care acestea vor fi inchise fata orasului va fi mult schimbata in bine si voi cei care il criticati acuma pe robu din orice pozitie nu prea o sa mai aveti obiectul muncii decat daca vreti sa cadeti in ridicol, cum deja o faceti. Sunt de acord ca si narcisismul primarului va alimenteaza insa daca ati fi cu adevarat jurnalisti independenti ati relata faptele fara interpretari personale cu motivatii pecuniare. Hai noroc.

  2. La 150 m de Generala 30, in spatele statiei de troleibus se afla deja un „spatiu de destindere”, cu fantani, banci si locuri amenajate pt copii. Pentru ce mai trebuia facut inca unul? Ce firma de constructii trebuie sa-si ia banii din afacera asta?

    Locuiesc in zona respectiva si dimineata traficul este blocat din cauza celor care isi aduc odraslele la scoala cu masina si nu au unde parca. Momentan sunt obligati sa opreasca in mijlocul drumului, sau sa incalece trotuarele. Aceeasi poveste si pe la orele 18-19 dupa-masa, cand vin copiii la bazinul de inot. E un haos total acolo!!

    Nu mai bine facea dl Robu NUMAI locuri de parcare in aceasta zona? Sau pur si simplu sa fi lasat asa cum era…
    Haideti sa facem ceva cu cap, sa intrebam oamenii din zona ce-si doresc, apoi sa ne apucam de lucru.

    Repet: Ce firma de constructii trebuie sa-si ia banii din afacera asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.