Robu amână din nou data deschiderii traficului pe Michelangelo. Ce le cere...

Robu amână din nou data deschiderii traficului pe Michelangelo. Ce le cere șoferilor timișoreni

1
DISTRIBUIȚI

intersectia michelangelo02

Data la care se va deschide circulația în pasajul Michelangelo este din nou tergiversată de primarul Nicolae Robu. Vinerea trecută, edilul şef informa că de la 1 noiembrie se va putea circula pe Podul Michelangelo. Astăzi, la nici o săptămâna după promisiunea dublată de laude privind felul în care a decongestionat traficul din oraş, odată cu amenjarea rutelor alternative, primarul le mai cere puţină răbdare şoferilor pe care în această vară îi numea reduşi mintal pentru că nu înţeleg de ce s-a închis traficul pe Michelangelo. Printr-un comunicat de presă, Robu informează că „traversăm o perioadă în care ne este, tuturor, extrem de greu în trafic.


Asta se datorează faptului că, pe de o parte, oraşul nostru a rămas încremenit în infrastructura devenită total depăşită ce i-a fost creată cu cca jumătate de secol în urmă, iar pe de altă parte, faptului că derulăm în tot oraşul lucrări de modernizare şi reabilitare menite să schimbe în bine starea de fapt actuală. Sunt, la ora actuală, peste 50 de şantiere în oraşul nostru, stimaţi timişoreni şi vă asigur că pe toate se lucrează. De altfel, cu mine ca Primar, toate lucrările au fost finalizate în termen sau chiar mai devreme – vezi, spre exemplu, intersecţia Bălcescu. Ne este atât de greu acum în primul rând pentru că principala intersecţie a oraşului, intersecţia Michelangelo, cu podul aferent, este închisă. Lucrările la subpasajul pe care-l realizăm în zonă merg însă foarte bine şi în perioada 1-15 noiembrie avem toate şansele să facem ceea ce, după graficul iniţial al lucrărilor, ar fi trebuit să se întâmple abia în primăvară şi anume: DESCHIDEM CIRCULAŢIA PESTE POD ŞI PESTE NOUL SUBPASAJ PE AXA SUD-NORD. Evident, atunci, traficul pe Bd. Independenţei- Piaţa Bălcescu- Bd. Mihai Viteazu- Bd. 20 Decembrie 1989 va deveni, în sfârşit, rezonabil. Deci, încă puţină răbdare, vă rog. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi vă asigur de întreaga mea consideraţie şi loialitate”.

1 COMENTARIU

  1. Dl Robu vrea sa faca ceva. Dar ar trebui sa impuna si altor angajati ai lui sa faca. Ex. Pentru a usura viata soferior din zonele Soarelui, Girocului, Spital Judetean si Giroc a facut scurtatura prin complex. Se circula rezonabil. Dar daca vrei sa vi inapoi pe aceiasi ruta este un calvar, de pe Pestalozi pana pe Eroilor faci 25/30 de minute la orele de varf sau mai bine. Daca tot s-au aplicat indicatoare cu oprirea interzisa din la farmacie pe Daliei pana pe Bv. Eroilor nu se respecta. Asa sunt romanii nu respecta nimic, sunt zeci de masini oprite pe abmele sensuri ilegal. Nu am vazut de cand s-a deschis circulatia ca un politist local sa rutierist sa vina sa aplice legea, sau sa le lipesca actibilduri in parbriz cum fac in alte zone, ex. aseara in zona Soarelui la primar acasa…. toate masinile care era oprite cu rotile pe trotura sau trezit cu actibilduri puse de un politist local. De ce pe Daliei nu merg. Poate nu au voie, nu-i lasa Cojan. Nici in intersectie nu vezi rutieristi mai ales ca Bv. Eroilor este blocat tot timpul . Asa ca daca Robu nu circula pe acolo, nu se va face nimic. Se lauda ca Balcescu este gata. Da ca pe acolo il duce soferul la si de la serviciu. Hai dl. Robu si prin complex poate se va circula mai bine, iar cei care fac stanga spre Guban sa nu stea jumata de ora sa ajunga la semafor pe Eroilor de pe Pestalozi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.