Viceprimarul Stoia anunță demolarea unei construcții realizate ilegal de McDonald’s în centru....

Viceprimarul Stoia anunță demolarea unei construcții realizate ilegal de McDonald’s în centru. Ce le transmite altor companii

0
DISTRIBUIȚI

SIL_2894

„Compania McDonald’s România a demolat astăzi o construcţie ridicată fără autorizaţie în centrul Timişoarei, în spatele imobilului din Piaţa Victoriei nr. 1, unde funcţionează prima unitate deschisă în zona de vest a ţării de compania americană – McDonald’s Orizont. Societatea a fost notificată, somată şi amendată cu 4000 lei de către reprezentanţii comisiei de verificare a monumentelor istorice”, anunță viceprimarul PSD Traian Stoia.


Acesta a precizat că, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții companiei, aceasta îşi doreşte o relaţie de colaborare pozitivă cu municipalitatea şi acordă toată atenţia solicitărilor venite din partea acesteia. Între primărie şi companie există o asociere importantă pentru investiţia McDonald’s Stadion. Viceprimarul Traian Stoia a dat asigurări că Primăria Timişoara susţine şi incurajează activitatea companiei, atât pentru dezvoltarea unor noi investiţii, cât şi pentru continuarea proiectelor sociale, cum sunt cele de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu”. Veșile bune nu se opresc aici. Stoia mai transmis și că a obținut rezultate în discuțiile cu compania Tender SA. ai cărei reprezentanți au dat asigurări că de săptămâna viitoare vor începe lucrări de curăţenie la Ilsa, dar și că monumentul Moara Elisabeta va intra într-un proiect de conservare. În încheiere, pesedistul a completat și că „acţiunea comisiei de verificare a monumentelor continuă. Astăzi au fost expediate 75 de notificări către proprietarii imobilelor în care funcţionează şcoli, grădiniţe, case parohiale, spitale, biserici, care sunt situate în zone protejate istoric”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.