Ce năravuri a observat Nicolae Robu la angajaţii din Primăria Timișoara. Cum...

Ce năravuri a observat Nicolae Robu la angajaţii din Primăria Timișoara. Cum vrea să le îndrepte

0
DISTRIBUIȚI

robu

Universitatea de Vest devine centru regional de pregătire a funcţionarilor publici, după ce, astăzi, a semnat un parteneriat cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Concret, funcţionarii publici sau cei care doresc să lucreze în instituţiile publice din judeţ sunt aşteptaţi la cursuri de perfecţionare la Universitatea de Vest. Marilen Pirtea, rectorul UVT, a explicat, astăzi, că instituţia pe care o conduce pune la dispoziţia cursanţilor, în urma acestui protocol semnat astăzi, „resursa umană formată din cadre universitare şi funcţionari publici cu experienţă şi bune rezultate pentru derularea unor cursuri pe domeniu larg de competenţe, solicitate de diferite instituţii”.

Prezent la eveniment, Nicolae Robu a ţinut să precizeze că astfel de cursuri de perfecţionare sunt de un real folos pentru funcţionarii publici, mai ales că a observat că unii dintre ei au anumite „năravuri”.


Primarul Timişoarei spune că unii angajaţi nu ştiu să relaţioneze cu publicul şi nici nu sunt prea operativi, iar în acest sens se fac mai multe verificări, iar angajaţii leneşi au fost atenţionaţi. „Angajaţii din Primărie au năravuri ca lăsarea lucrurilor să treneze, ţinerea cetăţeanului în aşteptare. Nu e suficientă aplecare pentru a rezolva prompt şi eficient problemele cetăţenilor. Se pot corecta printr-un curs acest obiceiuri proaste, dar nu numai”, a conchis primarul Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.