În ce zone din Timiș se vor construi două grădinițe noi

În ce zone din Timiș se vor construi două grădinițe noi

1
DISTRIBUIȚI

gradinita-s6

Micuţii din două localităţi timişene care învăţau în condiţii improprii vor merge la grădiniţă, de anul viitor, în locaţii noi. Ministerul Educaţiei a alocat fondurile necesare astfel încât în luna septembrie a început construcţia a două grădiniţe în două sate din judeţul nostru, şi anume în Iecea Mare şi Nerău. În total, în proiectul iniţiat de minister pentru reabilitarea sau construcţia de noi grădiniţe au fost incluse 21 de locaţii din Timiş, însă pentru restul proiectelor încă se aşteaptă fonduri.


Potrivit lui Francisc Halasz, inspector şcolar adjunct, lucrările la cele două grădiniţe, care vor fi alcătuite din două clase, se vor finaliza în luna decembrie a acestui an, deşi termenul de execuţie era anul 2015. „Am fost foarte plăcut surprins de ritmul şi calitatea lucrărilor pe care le-am constatat şi am convingerea că preşcolarii vor învăţa în grădiniţe noi din 2014. Avem nevoie de grădiniţe pentru că suntem un judeţ în care preşcolarii participă într-un număr foarte mare la acest nivel de învăţământ”, a explicat Francisc Halasz, astăzi.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Daca nici pentru copii nu se poate face nimic, du-te acasa Ponta! Doar 2 gradinitze intr-un judet? Tu daca n-ai fi avut unde sa-ti duci copilul, ce-ai fi facut, stimaile Ponta Victor? Astept raspuns!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.