Cursă Lufthansa de la Munchen ce urma să aterizeze la Sibiu, redirecţionată...

Cursă Lufthansa de la Munchen ce urma să aterizeze la Sibiu, redirecţionată la Cluj din cauza ceţii

0
DISTRIBUIȚI

Germany-Lufthansa

O cursă Lufthansa de la Munchen cu 62 de pasageri la bord care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Sibiu, noaptea trecută, a fost redirecţionată la Cluj-Napoca din cauza ceţii, iar aeronava aceleiaşi companii care trebuia să decoleze de la Sibiu spre Munchen va avea cel puţin patru ore întârziere, scrie Mediafax.


„Cursa Lufthansa Munchen – Sibiu cu sosirea programată la Sibiu la ora 00,40 a aterizat la Cluj-Napoca din cauza ceţii. Cei 62 de pasageri care se aflau la bord au fost transportaţi la Sibiu cu autocarul, ajungând în jurul orei 04,20”, a declarat Nicoleta Boborodea, purtător de cuvânt al Aeroportului din Sibiu.

Potrivit acesteia, cursa retur Sibiu – Munchen care ar fi trebuit să decoleze, astăzi dimineaţă, la ora 06.15 va avea întârziere de cel puţin patru ore, tot din cauza ceţii. „Zborul Lufthansa Sibiu – Munchen va avea întârziere din cauza ceţii. Aeronava va sosi de la Cluj-Napoca la ora 09.15 şi va decola, dacă nu apar alte probleme, la ora 10.15”, a mai spus Boborodea. Aceasta a precizat că 63 de persoane aşteaptă pe Aeroportul Sibiu îmbarcarea către Munchen, întârzierea cursei putând fi mai mare dacă nu se îmbunătăţesc condiţiile meteorologice. La ora transmiterii acestei ştiri, în municipiul Sibiu ceaţa este extrem de densă, vizibilitatea fiind redusă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.