Decizia instanţei la cererea DIICOT de prelungire a arestului preventiv pentru comisarul...

Decizia instanţei la cererea DIICOT de prelungire a arestului preventiv pentru comisarul şef Berbeceanu

5
DISTRIBUIȚI

berbeceanu cu mascati

Comisarul şef  Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de combatere a crimei organizate Alba Iulia, a ajuns, astăzi, în faţa Curţii de Apel Bucureşti care a judecat cererea DIICOT de prelungire a mandatului de arestare.


În urma audierilor, instanţa a decis că poliţistul rămâne în arest preventiv. Traian Berbeceanu se află în arest preventiv din 24 octombrie, fiind acuzat de protejarea membrilor unor grupări de crimă organizată. În toată această perioadă cât a fost după gratii, Berbeceanu a fost susţinut prin mai multe acţiuni de protest în Deva şi alte localităţi. Decizia de astăzi nu este definitivă putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 

5 COMENTARII

  1. la Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara, TARZ, da? Stii ca in judecata trebuie sa fii precis, exact! Udrea sa se duca dracu la Jilava, nu la Popa Sapca……… de ce sa-i dau eu timisoreanca de mancare acestei curve? Sa-i dea cacatii ei din Bucuresti sau la aceeia carora le-a facut patinoare in panta si parcuri in padure!

  2. Domnul Berbeceanu trebuie liberat deindata, nu transferat la nu stiu ce Penitenciar, clar! Ponta, implica-te ca procuror, daca ai promis ca faci dreptate in tara, nu te fa ca nu pricepi, desteptule! Cazul Berbececeanu este un caz tipic de abuz pe care-l fac basistii! Ce faci, Ponta Victor, dormi? da un exemplu, macar……….

  3. Hooo crizat-o „clara, Timisoara” tu timisoreanca?,nu vezi ca bati campii,nu vezi din comentul anterior tie ca este vorba de un (el) Udrea nu de o (ea) asa ca dute-n padure cu Ponta al tau sa-ti fie Zeu la inmormantare,ca Basescu a inceput curatenia, asta incearca sa termine cu totul ceea ce mai inseamna justitie in tara asta…

    • ai dreptate fratele meu.
      Clara asta ie varza i se mai zice si clara c*ur de fer, ca o cunosc, i-am tras-o si io impreuna cu fo 5 ortaci in padurea verde. ieria biata manga si la ultimu’ o si borat. scarboasa dreacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.