Pedelistul Popoviciu vrea să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş. Vezi cine-i...

Pedelistul Popoviciu vrea să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş. Vezi cine-i propunerea surpriză pentru primar al Timişoarei

2
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu langos gura

La şedinţa de alegere a noului preşedinte al PD-L Timişoara, funcţie pentru care a fost un singur candidat, astăzi, şeful PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc a venit cu o propunere surpriză pentru viitoarele alegeri – pentru funcţia de primar al Timişoarei, consilierul judeţean şi fost şef al inspectoratului şcolar, Marin Popescu. „E o primă propunere, nu înseamnă ca este şi singura, dar trebuie să ne pregătim din timp.


Aştept şi alţi contracandidaţi, oameni capabili să se ia la trântă cu acest USL mincinos care din păcate conduce acest oraţ. Iar, noi PDL-ul trebuie să venim cu soluţia optimă”, a declarat Ostaficiuc. În stilu-i caracteristic, deputatul Alin Popoviciu şi-a anunţat şi el intenţia de a candida pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş. ” Fiecare om politic îşi stabileşte un obiectiv. La îndemnul mai multor primari din judeţ, am decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean.  Cred că aş fi un preşedinte mai bun decât Bojin. Decât Bojin sunt sigur mai bun. Cred că o să fiu şi mai bun decât Costi Ostaficiuc”, a declarat Popoviciu pentru PRESSALERT.ro.

În urma alegerilor, cei 250 de delegaţi l-au ales pe deputatul Cornel Sămărtinean, care a candidat de unul singur, preşedinte al organizaţiei municipale, Marin Popescu fiind ales prim-vicepreşedinte, iar secretar general – Sorin Drăgulin.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.