Povestea tulburătoare a femeii care a trăit cu un monstru: cum a...

Povestea tulburătoare a femeii care a trăit cu un monstru: cum a scăpat de soțul care a vrut să o omoare cu toporul

0
DISTRIBUIȚI

IMG_1730

Marcela Ciubotariu, mamă a patru copii, are o poveste parcă desprinsă din filmele de groază. Femeia în vârstă de 27 de ani a trăit un coşmar timp de zece ani alături de un soţ care i-a oferit mai mult suferinţă, decât dragoste. Tânăra este din judeţul Iaşi, iar după ce a îndurat bătăi cumplite din partea soţului, anul trecut a decis că cel mai bine ar fi să plece cât mai departe de acesta. Astfel, femeia a ajuns în iarna lui 2012 la nişte rude din Recaş.

“M-a scuipat şi m-a făcut curvă de nenumărate ori, o dată a intrat cu toporul în casă şi mi-a spus că mă omoară în faţa copiilor. De multe ori, băiatul cel mare, care are 11 ani, se băga în faţa lui ca să nu mă mai bată şi îl lovea pe el.


Şi internată am stat, am inele deplasate la coloană din cauza bătăilor pe care le-am suferit”, povesteşte femeia cu vocea tremurândă experienţa înfricoşătoare prin care a trecut. Marcela s-a gândit de multe ori să-şi părăsească bărbatul, însă de fiecare dată s-a răzgândit de teamă ca acesta să nu-i ia copiii, aşa cum o ameninţa, sau că nu are unde să se ducă.

Femeia spune că toate aceste scene cumplite se petreceau atunci când soţul venea beat acasă, ceea ce se întâmpla din ce în ce mai des, iar pe lângă bătăile suferite, Marcela şi cei patru copii sufereau şi de foame. “El nu avea un loc de muncă stabil, mai stătea la oi, mai lucra cu ziua, şi majoritatea banilor îi cheltuia pe băutură. Când mai aducea un ban acasă, mergeam repede la magazin să cumpăr de mâncare pentru că ştiam că a doua zi îşi cumpăra băutură”, îşi aduce aminte Marcela.

De un an, de când s-a mutat în Recaş, viaţa femeii s-a schimbat radical. Nu are linişte pentru că deseori primeşte telefoane din partea soţului care îi spune că o să vină să-i ia copiii, însă a devenit mult mai încrezătoare în ea. S-a angajat la o fabrică din Remetea Mare, iar cei patru copii locuiesc la adăpostul asociaţiei “Generaţia tânără” din Recaş. Marcela locuieşte în chirie, iar copiii vin la ea în vizită în weekend. “Am băgat divorţ, dar nu am bani să fac următorii paşi pentru că am un salariu de 800 de lei şi de abia îmi ajung să trăiesc cu copiii de pe o lună pe alta. Mi-e frică să nu-mi ia copiii pentru că el măcar are o casă, dar voi lupta să nu se întâmple asta”, spune optimistă Marcela Ciubotariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.