Accident de muncă pe șantierul Michelangelo. Vezi ce s-a întâmplat UPDATE Ce...

Accident de muncă pe șantierul Michelangelo. Vezi ce s-a întâmplat UPDATE Ce spune șeful ITM Timiș FOTO

0
DISTRIBUIȚI
accident mikelangelo01_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Un accident de muncă a fost sesizat autorităților în urmă cu puțin timp pe șantierul de pe Podul Michelangelor. Un echipaj de poliție a plecat spre locul accidentului. Sintia Vlaia, purtător de cuvânt al ISU Banat, a declarat că o grindă din beton a căzut de pe macara pe picioarele unui lucrător, provocându-i o fractură deschisă la piciorul drept. La fața locului au fost trimise două ambulanțe și o mașină de descarcerare. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Timișoara. Acesta ar fi al doilea accident petrecut pe șantier după ce, în vară, un muncitor a decedat, făcându-i-se rău de la căldură.

accident mikelangelo03_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

UPDATE Pavel Kasay, șeful ITM Timiș, a declarat că este vorba despre un accident cu incapacitate temporară de muncă.


„Un escavatorist, neatent fiind, a prins piciorul unui fierar betonist. Am trimis doi inspectori la fața locului. ITM va face o anchetă care va stabili cine e vinovatul. Dacă se constată că nu au respectat normele de securitate în muncă”, a mai spus Kasay. Firma care construiește pasajul este CCCF.

accident mikelangelo02_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Trebuie spus că, potrivit declarațiilor primarului, podul care a fost consolidat odată cu lucrul la pasaj ar fi trebuit redat în circulație în septembrie, însă muncitorii nu au reușit să termine lucrările, iar edilul a făcut numeroase apeluri ca aceștia să lucreze mai cu spor, pentu a deschide circulația înainte de finele anului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.