Banda care ataca TIR-urile pe autostradă, „umflată” de mascaţi UPDATE 1 Unde...

Banda care ataca TIR-urile pe autostradă, „umflată” de mascaţi UPDATE 1 Unde s-a mai făcut percheziţie

6
DISTRIBUIȚI

mascati spate

Mascaţii din Serviciul de Acţiuni Speciale  şi poliţiştii de la Investigaţii Criminale au descins în această dimineaţă la patru adrese din Timişoara, la domiciile a patru suspecţi de furturi. Aceştia sunt bănuiţi că au jefuit mai multe tir-uri care opreau pe tronsonul de autostradă dintre Giarmata şi Remetea Mare.


După ce tăiau prelatele şi rupreau sigiliile, luau tot ce găseau. În timpul percheziţiilor ” au fost ridicate mai multe ustensile folosite pentru distrugerea butucului sau pentru confecţionarea de chei şi articole vestimentare, susceptibile că provin din comiterea furturilor”, a anunţat Poliţia Timiş. Cei patru suspecţi, cu vârste între 20 şi 37 de ani, au fost duşi la sediul IPJ Timiş pentru audieri.

UPDATE 1 Hoţii au furat din TIR-uri blănuri, televizoare LCD şi haine, anchetatorii percheziţionând şi un magazin unde au vândut o parte din marfă.

 

 

6 COMENTARII

  1. Mda firma lui olteanu nu are nici o treaba cu paza autostrazii, e bine ca doar papa de la stat circa 2 milioane ptr asa zisa paza….nu ar fi nici o mirare daca am constata ca hotii au avut pontul de la olteanu sau angajatii lui’………dobitocilor de guvernanti dati paza ptr 2 milioane de euro jandarmeriei…nu va mai bateti joc de banul public aprovizionand clanuri interlope….mancavar cancerul de politiceni

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.