Câți timișoreni au primit abonamente gratis la RATT în ultimele trei zile

Câți timișoreni au primit abonamente gratis la RATT în ultimele trei zile

0
DISTRIBUIȚI

700_RATT

Managerul Regiei Autonome de Transport Timișoara, Ioan Goia, a făcut publice cifrele pentru primele trei zile în care timişorenii au putut să circule gratuit cu mijloacele de transport în comun.


Astfel, 3.118 timişoreni s-au prezentat la ghișeele RATT cu buletine şi adeverinţe de venit pentru a obţine cadoul de la primarul Nicolae Robu. Din total, doar 774 de carduri au fost emise special cu această ocazie. Directorul Ioan Goia a comentat că printre cei 774 de oameni se numără, probabil, şi clienţi noi ai regiei, dar şi timişoreni care au decis să renunţe la maşina proprie.

Vă reamintim că, la finele săptămânii trecute, Consiliul Local Timişoara a decis să acorde gratuitate timişorenilor cu venituri sub 2.000 de lei pe lună. Despre pragul care a fost stabilit de primărie, prin încadrarea timişorenilor în categoria de defavorizați, Goia nu dorit să facă vreun comentariu. Directorul a menţionat totuşi că, aşa cum se știa până acum, regia nu poate acorda gratuitate tuturor timişorenilor. Totuşi,acesta a spus că RATT va suporta orice gratuitate stabileşte primăria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.