Concert şi album de debut în pregătire pentru timişorenii de la BRUM

Concert şi album de debut în pregătire pentru timişorenii de la BRUM

0
DISTRIBUIȚI

brum

Trupa timişoreană BRUM, va susţine ultimul concert în acest an, în Timişoara, la clubul Rost, în data de 27 decembrie. Cei trei muzicieni care alcătuiesc proiectul electrolive BRUM, au avut parte de un 2013 de succes. Luna trecută aceştia au concertat în Cluj, în (deja) renumitul Flying Circus Pub, apoi în Alba-Iulia.

Înainte de acestea, trioul a deschis concertul trupei Triptonus (Viena) în clubul Daos. Patru dintre cele mai importante apariții pe anul în curs sunt: participarea în cadrul aniversării a 10 ani de existență a revistei Sunete, unde de altfel au fost singura trupă invitată din vestul țării; concertul în deschiderea celor de la Șuie Paparude, la festivalul Play for May din Alba Iulia; Festivalul Made in TM și Waha Festival, peste tot fiind apreciați și fiind declarați neoficial „surpriza festivalului”.

Pentru 2014, trioul se pregătește de lansarea primului album, înregistrările fiind gata deja, acesta va conține opt piese, urmând să susțină un turneu de promovare al acestuia, incluzând momentan următoarele orașe: București, Cluj și Timișoara.


Albumul va putea fi găsit atât digital/online cât și în variantă fizică, fiind disponibil în cadrul concertelor din turneu. Dincolo de orice fel de etichete, muzica trupei timişorene BRUM atrage atenţia fiindcă îmbină într-un fel cât se poate de adorabil influenţe folosite en–gros din ceea ce numim astăzi „muzică electronică“ cu sunete naturale, acestea din urmă provenind dintr-o sumedenie de stiluri ca jazz sau rock. Urechile destupate şi avide de sonorităţi noi descoperă destule motive pentru a zăbovi aşa cum se cuvine asupra compoziţiilor trupei. Concertul de la Timişoara al trupei alcătuite din Cătă Vaştagu, Radu Pieloiu şi Anghel Mailat va începe la ora 22, biletele costă zece lei iar după concert, va avea loc un party disco/funk cu Mailatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.