De Crăciun, e vremea faptelor bune. Ce workshop-uri te ajută să faci...

De Crăciun, e vremea faptelor bune. Ce workshop-uri te ajută să faci cadouri din inimă

0
DISTRIBUIȚI

Manufacturam fapte bune - evenimente Manufactura in luna decembrie

Organizația culturală Allma, împreună cu cafeneaua Manufactura, deschid sezonul de iarnă cu workshop-uri, concerte și party-uri tematice.


Obiectele realizate se iau acasă, în parte, restul se pot dona persoanelor cu venituri modeste, în cadrul evenimentului ShoeBox Party.

Evenimentele lunii decembrie în Manufactura încep joi, la ora 18.30 cu Wrapped Bottles Workshop. Carmen Bayer va coordona un workshop creativ unde veți învață să pregătiți obiecte festive și unice, perfecte pentru cadouri sau decorarea casei de Crăciun. Organizatorii sugerează o donație de 10 lei pentru material. Vineri, între orele 17.30 și 19.00 e programat un Workshop ornamente de Crăciun, cu fir argintat și pietre semiprețioase împreună cu Daciana Cuc. Taxa de participare este de 30 lei/persoană. Sâmbătă, de la ora 21.00, începe Shoe Box Party, un eveniment caritabil la care participanții sunt invitați să aducă un obiect care poate fi oferit cadou de Crăciun unor copii. Ideea este ca darul să încapă într-o cutie de pantofi.

Evenimentele continuă și săptămâna viitoare. Marți, 17 decembrie, e programat târgul de bijuterii deschis în scop caritabil, Christmas Feeling. Banii strânși vor fi folosiți pentru medicamentele și hrana unor căței de la un adăpost. Miercuri, 19 decembrie, de la ora 18.30, Diana Tarlugeanu ține un Cork Workshop –cu tehnici de realizare a ornamentelor festive. Vineri, 21 decembrie, de la ora 21.00  e Christmas Party în Manufactura, iar pe 31 decembrie, Revelion free Woes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.