Designerul timişorean Silvia Terziu lansează rochia de divorţ!

Designerul timişorean Silvia Terziu lansează rochia de divorţ!

0
DISTRIBUIȚI

silviaterziu

Designerul timişorean Silvia Terziu lansează în această seară în cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week o inedită colecţie numită Rennaisance, care cuprinde în premieră în ţara noastră şi rochia de divorţ. „Deoarece rochia de mireasă există ,şi are coduri bine definite, rochia de divorţ trebuie să existe,deoarece patruzeci la sută din cupluri, divorţează. Ea  trebuie să fie roşie,sexy, iar în viziunea mea , este brodată cu pene de struţ, şi are un corset ce defineşte bine talia şi bustul“, ne-a declarat Silvia Terziu.

Evenimentul în cadrul căruia va fi lansată această inedită rochie reuneşte cei mai cunoscuţi designeri români sub egida FashionTV şi face parte din circuitul internaţional, alături de Paris Fashion Week, Milano Fashion Week, London Fashion Week, Madrid FashionWeek şi va fi transmis pe FashionTV în aproape 200 de ţări de pe tot mapamondul.


„Colecţia se numeşte Renaissance, este colecţia de vară 2014 şi exprimă renaşterea naturii şi a culorilor. Găsim transparenţa ţesăturilor ,alături de ţesături groase. Colecţia cuprinde 16 ţinute, colorate, sexy, şi elegante. Am folosit mătasea naturală , şi brocardul auriu, pe care l-am transpus într-o expozie de culori şi de variante. Unele ţinute sunt brodate la mână, altele sunt lucrate integral manual“, a mai adăugat designera.

Silvia Terziu s-a născut în Timişoara şi a frecventat cursurile Liceului de Arte Plastice din oraş şi a absolvit Universitatea Internaţionala de Moda Esmod din Paris. Creaţiile sale au apărut în publicaţii precum Marie Claire, France 2 sau Le Figaro. Silvia a fost discipola lui Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes, şi a avut şansa de a lucra alături de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton. Creatoarea a reuşit o premieră pentru moda românească de avangardă: una dintre piesele sale vestimentare a fost expusă la Muzeul Poştei Franceze din Paris, succesul repurtat determinând conducerea instituţiei să extindă această expoziţie în întreaga Franţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.