Îmbrăţişări şi steguleţe gratis, împărţite de 1 Decembrie

Îmbrăţişări şi steguleţe gratis, împărţite de 1 Decembrie

0
DISTRIBUIȚI

imbratisare gratis

Îmbrățișări gratuite – asta au oferit de 1 Decembrie membrii asociației Look Inside din Timișoara. 15 voluntari și-au făcut pancarte cu ”oferim îmbrățișări gratuite”, ”free hugs” sau ”vrei să te îmbrățișez?” și au pornit spre Piața Operei. Chiar și primarul Nicolae Robu a fost încântat să primească o îmbrățișare din parte unei voluntare deși la început a fost puțin surprins de propunere.


”Mi-a părut bine să văd că domnul primar a fost deschis la această acțiune și a acceptat fără ezitare o îmbrățișare din partea mea”, spune Iulia, membră Look Inside. Timp de câteva ore voluntarii au îmbrățișat sute de timișoreni, care i-au felicitat pentru această idee.

”Este o inițiativă foarte bună, care ne apropie și ne face să fim mai buni. Ne oferă energie pozitivă și e bine că vine din parte tinerilor, din parte noii generații. Ar fi bine să se întâmple mai des astfel de acțiuni”, spune o trecătoare.  Marius, un alt voluntar consideră că atunci când îmbățișezi pe cineva, cele două inimi se unesc și fac una mare. Acesta povestește că este o senzație unică care te umple de căldură. ”La început oamenii ne priveau ca pe niște ciudați dar pe parcurs s-au deschis în fața noastră și am început să oferim din ce în ce mai multe îmbrățisări. Depinde de om și de stare în care se află acesta. Eu unul vreau să împărtășesc această senzație cu cât mai multă lume”, spune Marius.

Și studenții de la Jurnalism au împărțit în Piața Operei, nu îmbățișări, ci stegulețe gratuite. Acțiunea a fost sponsorizată de Radio Timișoara, la care au participat 10 voluntari. În aproximativ jumătate de oră studenții au împărțit nu mai puțin de 1000 de stegulețe.”Le-am împărțit foarte repede. Oamenii ne-au întrebat daca sunt gratuite. Și după ce le-am spus că sunt, au început să ne ceară și câte două sau trei. Cel mai mult s-au bucurat copii de stegulețe.”, spune Cristina, studentă la Jurnalism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.