Cu ce l-a impresionat un muncitor de pe șantierele Timișoarei pe primarul...

Cu ce l-a impresionat un muncitor de pe șantierele Timișoarei pe primarul Robu

2
DISTRIBUIȚI

robu degete 1

Lenea este un păcat pe care edilul şef Nicolae Robu susține că nu îl poate tolera la niciunul din oamenii cu care face direct echipă sau care lucrează pentru municipalitate indirect. Vizitele dese ale primarului pe şantierele din urbea de pe Bega nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Somaţiile publice făcute prin intermediul presei au devenit o obşnuinţă pentru primarul care ar vrea ca toate lucrările să fie gata înainte de termen.


Revenind la primărie, după ce a redeschis personal traficul din zona Michelagelo, edilul şef Nicolae Robu a discutat cu jurnaliştii despre condiţiile grele în care muncesc angajaţii din construcţii. Fiindcă a venit vorba despre salarii, primarul, cel care s-a erijat într-un luptător împotriva salariilor mari încasate în mod nejustificat la societățile Primăriei Timișoara, a spus că în unele din vizitele de pe un şantier, al cărui nume nu a dorit să îl facă public, a avut o discuţie cu un muncitor. “Domnule primar, dumneavoastră veniţi şi vă plângeţi că noi nu muncim destul de mult sau destul de repede, dar priviţi aici. Atunci mi-a înmânat fluturaşul de salariu. Am fost uimit să constat că omul câştiga doar 800 de lei pe lună”, a povestit Robu.

2 COMENTARII

  1. Pai nu-i secret ca patronii din constructii nu fac profit dand salarii mari… (nu ca patronii din alte sectoare fac bani cu idei si nu cu munca bruta si neplatita ori foarte prost platita a nenorocitilor care n-au incotro si se angajeaza la ei…).

  2. in Romania este incurajata nemunca si excrocheria .am lucrat in invatamant si dupa 36 ani de lucru cu toate gradele luate si performanta in domeniul meu am o pensie de 1150 iar cei care nu au lucrat deloc au 350

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.