Aleşii locali au decis: fără gratuităţi la Timpark. Ce argument i-a convins

Aleşii locali au decis: fără gratuităţi la Timpark. Ce argument i-a convins

2
DISTRIBUIȚI

timpark01_resize

Consilierii locali ai Timișoarei și-au dat votul final în privința solicitării celor 57 de instituții publice care cereau locuri de parcare gratis de la Timpark. După ce şeful Timpark Ionel Ursu a explicat că acordarea celor aproape 1.500 de abonamente gratuite ar duce serviciul la sapă de lemn, primarul Nicolae Robu a întrebat consilierii dacă doresc să acorde gratuitate tuturor instituţiilor care au solicitat acest lucru.


Vă reamintim că, luni, primarul lămurea că „toate instituțiile publice ne cer abonamente gratuite Timpark. Numărul se ridică la ordinul miilor. L-am rugat pe domnul viceprimar Dan Diaconu să le centralizeze. Eu, când eram rector al Universității Politehnica, plăteam un număr de abonamente. Votul îl dă Consiliul Local. Eu doar semnalez problema. Trebuie să facem astfel încât să nu creăm supărări și să facem în așa fel încât cei pe care îi tratăm cu refuz să înțeleagă”. La plen, aleşii locali au votat împotriva acordării gratuităţilor pentru solicitanţi. Cel care a plusat pentru votal negativ a fost medicul Florin Bârsăşteanu, consilier local al PSD, care a explicat că dacă se acordă astfel de facilităţi, atunci vrea şi el vreo două mii de abonamente pentru Spitalul Judeţean.

2 COMENTARII

  1. E normal ca domnul Barsasteanu sa se opuna. Face alergie la tot ce este gratuit sau subventionat in Romania. Bunaoara, daca mergi la Sipalul Judetean pentru o consultatie care ar trebui sa fie suportata din fondurile CNAS, esti indrumat la cabinetul d-lui Barsasteanu din Calea Buziasului, pe motiv ca aparatele de la Spitalul Judetean nu functioneaza. In realitate – si cazul Barsasteanu nu este singular ci a devenit o practica generala -, aparatura din spitale nu functioneaza pentru ca medicii specialisti vor sa castige in privat, acolo unde nu sunt contracte cu CNAS. De ce doarme ANI ? De ce medicii au voie sa profeseze si la stat si in privat ? Nu este concurenta neloiala ? De ce platim CAS daca nu beneficem de ele ?

  2. Statul fura statul. Cam asa putem concluziona decizia consilierilor din cadrul Primariei Timisoara. Sa iei bani de la MI, MF, Parchet, JUstitie, Sanatate, etc., nu inseamna altceva decat sa iei bani din buzunarul stang si sa-i pui in cel drept sau invers. Nu asta este deranjant insa ci faptul ca cei care iau astfel de decizii sunt oricad potentiali clienti ai organelor de cercetare penala, consilierii fiind, aproape fara exceptie, incompatibili, fiind implicati – direct sau indirect – in afaceri cu bani publici. Considerandu-se smecheri, pentru ei nu exista lege, in timp ce ei voteaza hotarari prin care salveaza incompetenta manageriala tot pe bani publici. Alo, domnilor de la fisc, Politie si Parchete ! Mai luati la purect si afacerile consilierilor, ca prea s-au dedat la smantana din bani publici ! Daca e sa fie lege, sa fie pentru toti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.