Dragnea: E rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov, discutăm...

Dragnea: E rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov, discutăm luni în USL. Uniunea rezistă până se rupe

1
DISTRIBUIȚI

usl

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astăzi, că este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov, menţionând că subiectul va fi discutat într-o şedinţă a USL care va avea loc luni, iar „lucrurile se vor rezolva”. „Despre USL Ilfov: acuma se mai ceartă oamenii, se mai împacă. Lucrurile se vor rezolva. Este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov. E un subiect pe care îl vom discuta, mai sunt şi situaţii la în alte judeţe, le vom discuta cred că luni.


Vom face un USL luni, sper”, a spus Dragnea, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliştilor, la ICCJ, unde s-a judecat dosarul „Fraudă la referendum”, scrie Mediafax.

Întrebat cât va rezista USL, Dragnea a râs şi a răspuns: „O să vă spun ceva inteligent acum: USL va rezista până când se va rupe”. Recent, preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a acuzat PNL Ilfov că a făcut în Consiliul Judeţean alianţă cu PDL, iar liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, a afirmat, la RTV, că a făcut acest lucru pentru a putea duce la îndeplinire proiecte cu care s-a angajat în faţa electoratului, în condiţiile în care majoritatea cu PSD nu mai funcţiona.

Firea a declarat ulterior că are în vedere iniţierea la nivelul USL Ilfov, respectiv între organizaţiile PSD şi PNL, un pact de neagresiune, după modelul pactului de la Botoşani. Petrache a declarat că nu este împotriva unui pact de neagresiune propus de organizaţia PSD, dar este nevoie de o mediere a conflictului din partea lui Victor Ponta şi a lui Crin Antonescu, precum şi de o înţelegere la nivel naţional.
Foto: timpuldevalcea.ro

1 COMENTARIU

  1. Mai imbecili analfabeti si agramati !!! Cine s-a aliat cu PDL, idiotilor? In titlu e PSD-ul, iar in articol PNL-ul ! Ar fi cazul sa va hotariti, tembelilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.