Câți bani din bugetul Timișului vor fi alocați pentru construcția Catedralei Mântuirii...

Câți bani din bugetul Timișului vor fi alocați pentru construcția Catedralei Mântuirii Neamului

2
DISTRIBUIȚI

catedrala

Este oficial. Liderul PSD Timiş Titu Bojin s-a situat astăzi din nou pe poziţii opuse concepţiilor colegului său de alianţă.


De data aceasta, cei doi nu au fost separaţi de fotbal sau idei politice, ci de credinţa în Dumnezeu. Astfel, în plenul de astăzi Consiliul Judeţean Timiş a alocat 100.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Vă reamintim că Patriarhul Daniel a cerut, la finele anului trecut, de la fiecare judeţ, suma de 300.000 de lei pentru ridicarea somptuoasei construcţii. Şeful CJT, Titu Bojin a lămurit că ar fi dat mai mulţi bani, dar că nu a dispus de o sumă mai mare. Principalul motiv pentru care Bojin a decis să aloce o parte din banii ceruţi de patriarh a fost faptul că este un om credincios, la fel cum îi consideră şi pe locuitorii judeţului Timiş.

La finele anului trecut, întrebat dacă va aloca bani pentru Catedrală, edilul şef Nicolae Robu lămurea că Primăria Timişoara a contribuit cu suma de 100.000 de euro pentru treptele Catedralei Mitropolitane, în anul 2013, astfel că edilul şef a considerat că bugetul oraşului trebuie să acopere chletuielile legate de investiţii şi proiecte edilitare.

Foto: basilica.ro

2 COMENTARII

  1. Pai poporul are nevoie de biserici , sau are nevoie de locuri de munca ,cu un salariu decent , pentru a avea un trai mai bun , totodata si pensile mici ar trebuii ridicate ca si cei batrini sa traiasca

    Da , ca numai de biserici este nevoie in Romania , o nesimtire la maxim a acestor javre de asa numiti preoti .

    • problema este in a accepta sa faci plata ptr.taxa de protectie la popime,da na ,vin alegeri si da rau, cand popimea manipuleaza prostimea daca nu faci plata devii criticat ca la antena 3 iar tu ca alianta(USL) mare ce te simti arunci cu banii ca si la lautari,tara de oameni prosti din pacate,cum sa te conduca biserica?de aia suntem unde suntem…!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.