Cioban împușcat pe câmp de un coleg, în urma unei încăierări

Cioban împușcat pe câmp de un coleg, în urma unei încăierări

0
DISTRIBUIȚI

VANATOARE SI CAPCANELE BRACONIERILOR

Un cioban a fost împușcat, în plin câmp, între localitățile Anina și Bozovici, pe Valea Almăjului. Noaptea trecută, pe când se afla cu oile pe câmp, un cioban a căzut victimă furiei unui coleg de breaslă. Din primele informații se pare că a fost vorba despre o încăierare în urma căruia bărbatul s-a ales cu un glonț în abdomen.

După câteva ore de la producerea faptei, victima în vârstă de 55 de ani a solicitat singură ajutor medical.


Un echipaj al serviciului de ambulanță a sosit la fața locului ducând bărbatul la centrul medical din Bozovici și de acolo la Spitatul Județean de Urgență Reșița.

„În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorului sau autorilor, existând deja un cerc de suspecți. De asemenea, a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, uz de armă letală fără drept și braconaj, urmând a fi desfășurate în continuare cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc fapta. Pacientul a fost stabilizat și transportat la spitalul de Urgență Reșița, fiind în afara oricărui pericol. Incidentul s-a petrecut pe câmp, la aproximativ 9 kilometri de Bozovici”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.