Eveniment deosebit pentru adevăraţii amatori de muzică electronică. Ce DJ britanic vine...

Eveniment deosebit pentru adevăraţii amatori de muzică electronică. Ce DJ britanic vine pentru prima oară la Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

sasha

Cu toate că a fost invitat la mai multe petreceri din România, celebrul DJ britanic Sasha n-a mixat niciodată în oraşul nostru, prima sa apariţie în Timişoara fiind programată de  Ziua Îndrăgostiţilor, în 14 februarie, la Centrul Regional De Afaceri.

Evenimentul –  de neratat pentru amatorii de muzică electronică – a generat deja un deosebit interes în comunitatea adevăraţilor amatori de clubbing din oraş. Evenimentul organizat de Wings Of Freedom va beneficia şi de invitaţii James Cole, (Ungaria), Pat Duff (Ungaria), Naook, Iorgovan şi The Kid.

Născut în nordul Ţării Galilor, tânarul Alexander Paul Coe a intrat în contact cu muzica dance în celebra Hacienda din Manchester,  la sfârșitul anilor ’80, iar stilul său este progressive trance (conform The Dj List) sau progressive house cu accente mai rapide (Ministry of Sound).


Ceea ce l-a făcut celebru în întreaga lume a fost prima compilaţie Renaissance pe CD (unul dintre primele mixuri apărute pe CD), dar şi strânsa legătură de prietenie pe care o are cu John Digweed, alături de care a mixat la multe evenimente.

Alături de producţiile proprii, Sasha a remixat piesa Out of Control a celor de la Chemical Brothers şi Ray of Light din repertoriul Madonnei. În topul alcătuit de revista Dj Magazine, Sasha a ocupat, pentru doi ani consecutiv, poziţia numărul 1, loc care i-a determinat pe clubberi să îl alinte „The Son of God”.  DJ-ul a promovat soft-ul Ableton Live, iar împreuna cu Digweed a realizat un impresionant turneu in S.U.A., mixând în mai multe oraşe mari. Albumul lor  Northern Exposure, s-a vândut în peste un milion de exemplare. Printre premiile pe care le-a primit de-a lungul timpului se numără „Best Techno/Trance 12” la Winter Music Conference (Miami) sau „Outstanding Contributions to Dance Music” la Ericsson Muzik Awards.

Biletele pentru evenimentul care îl va aduce în premieră la Timişoara pe Sasha vor fi disponibile din data de 3 februarie la Centrul de Afaceri Timişoara începand cu ora 14. Un bilet achiziţionat în avans sau în seara evenimentului înainte de miezul nopţii va avea preţul de 50 de lei, iar după – 70 lei. Preţul unui bilet VIP achiziţionat în avans sau în seara evenimentului înainte de ora 0, este de 100 de lei iar după 120 de lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.