Mașina condusă de un olandez, lovită de un tren la o trecere...

Mașina condusă de un olandez, lovită de un tren la o trecere cu calea ferată, pe DN 6. Vezi care au fost urmările

2
DISTRIBUIȚI

accident sagului

Un tren a lovit în plin, în această seară, o mașină la trecerea cu calea ferată dintre localitățile Șandra și Lovrin din județul Timiș.


Un olandez, în vârstă de 47 de ani, se îndrepta spre Timișoara dinspre Cenad, pe DN 6, la volanul unui Volkswagen Golf care tracta o rulotă. Mașina a ajuns pe calea ferată și a fost lovită-n plin de un tren regio. Volkswagen-ul a fost târât de tren, fiind scos de pe liniile de cale ferată cu ajutorul pompierilor. Din fericire, șoferul a scăpat doar cu câteva răni ușoare. Olandezul a declarat polițiștilor că în apropierea trecerii cu calea ferată nu i-a mai funcționat sistemul de frânare, această variantă urmând să fie verificată în timpul anchetei. Până atunci șoferul s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de distrugere și semnalizare necorespunzătoare. Circulația pe DN 6 a fost întreruptă aproximativ jumătate de oră.

 

2 COMENTARII

  1. Lumea a treia…atatea accidente au fost in acel loc dar pe toti ii doare n basca …politia,drumuri,etc…pe nimeni nu intereseaza ..stati sa vezi cand da masina peste unul de-al lor cum pun bariera imediat.Vai si-amar de noi,nu ne invatam minte decat dupa ce cad avioane..si nici atunci

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.