Șeful PNL Timiș a revenit la sentimente mai bune, nu vrea ruperea...

Șeful PNL Timiș a revenit la sentimente mai bune, nu vrea ruperea USL. Ce spune despre viitorul alianței

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, Crin Antonescu (2)

Este oficial. În ciuda atacurilor adresate PSD din ultimele zile, președintele PNL Timiș Nicolae Robu spune cu subiect și predicat că nu dorește ruperea USL.

Întrebat astăzi cum vede ipoteza demisiei lui Crin Antonescu de la șefia PNL, Robu a comentat că nu crede că se pune problema de așa ceva și că, cel puțin în viziunea sa, Antonescu se bucură de o mare susținere în partid.

Cât despre conflictul din ultimele zile, Robu a lămurit că soluția nu este ruperea USL, ci paritatea dintre PNL și PSD la guvernare, concept pe care s-a înființat de altfel alianța.


Deși este nemulțumit de faptul că premierul Victor Ponta vrea să numească nu mai puțin de patru vicepremieri din partea PSD, UNPR, PC și PNL, Robu susține că alianța trebuie să meargă mai departe cu Crin Antonescu candidat la președinția României.

Legat de faptul că ieri, președintele PSD Timiș, Titu Bojin, spunea că Robu dorește ruperea USL, președintele PNL Timiș a dezmințit acuzele, declarând că nu dorește sub nicio formă acest lucru.

Cu toate că în ultimele zile a fost extrem de vocal în calitatea sa de om politic, Robu spune că momentan nu se vede șef al PNL, în ipoteza în care Antonescu ar renunța la funcție. “Am un proiect important momentan, cel de a fi primar al Timișoarei și vreau să îl duc la capăt cu brio”, a coment Robu.

Ieri, liberalul a fost atacat la scenă deschisă de pesedistul Sorin Grindeanu și uneperistul Ion Răducanu, după ce în repetate rânduri a făcut comentarii negative și acuzații la adresa noii formate USD.

1 COMENTARIU

  1. IN TIMP CE POLITICENI ACTUALEI GUVERNARI SE CEARTA PTR .CIOLAN TARA ESTE PROST GUVERNATA DIN CAND IN CAND ISI MAI ADUC AMINTE DE UNELE PROBLEME DE GENUL CRESTERE ECONOMICA FALSA ,PSD CEL MAI CORUPT PARTID SPER CA PE VIITOR SA NU MAI FITI LA GUVERNARE ATI JEFUIT TOATA INDUSTRIA VATI IMBOGATIT TOTI POLITICENI ILICIT PESTE NOAPTE ,,DE CE,,DATORITA IMUNITATII .ROBU UN PRIMAR ,,CACA MACA,,DOAR II PROTEJEAZA PE ACEI LACHEI SUB ORDINEA SA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.