Titu Bojin îl acuză pe Alin Popoviciu de minciună în scandalul centrului...

Titu Bojin îl acuză pe Alin Popoviciu de minciună în scandalul centrului intermodal. Vezi ce susține pesedistul

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin cravata

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a reacţionat astăzi vizavi de afirmaţiile făcute ieri de deputatul PDL Alin Popoviciu.

Pedelistul a informat că, în urma unei vizite pe care a făcut-o la Ministerul Transporturilor, a aflat că judeţul nostru nu va mai avea centru intermodal cu finanţare de la guvern, cauza fiind mutarea locaţiei de la Recaş la Remetea Mare.


Astăzi, Bojin a precizat l-a acuzat pe Popoviciu că bălăcărește numele județului.

„Popoviciu a reuşit să bălăcărească din nou judeţul Timiş, după vrăjitoare şi alte probleme politice, în loc să sprijine proiecte. După doi ani de zile nu a venit la nicio şedinţă la care l-am chemat. Eu şi domnul Nicolae Robu am trecut peste acele orgolii care erau între Primăria Timişoara şi CJT, dar domnul Popovciu a reuşit să ne explice cum nu se face centrul intermodal, cum s-a mutat de la Recaş unde aveau ei interese. Nu am niciun interes, tocmai că centrul este în cea mai bună locaţie, minciuna dânsului a rămas fără picioare scurte ieri la ora 16”, a spus Titu Bojin.

Șeful CJT a informat că centrul intermodal este un proiect deja aprobat de ministrul Transporturilor Ramona Mănescu care i-a comunicat personal acest lucru şi că actele vor veni săptămâna viitaore. Totodată Bojin a mai informat şi că s-au primit bani pentru unitatea de primire urgenţe de la Spitalul Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.