Timişoreanul Prime a lansat al doilea single solo, „Hold me” VIDEO

Timişoreanul Prime a lansat al doilea single solo, „Hold me” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

prime

După ce în vara anului trecut a lansat prima sa melodie solo, muzicianul timişorean Prime revine în faţa melomanilor cu un nou single, care poartă numele de „Hold me”, melodie lansată de către studioul Noemics Music.

Născut în 1984 în Timişoara, muzicianul a avut succes alături de trupa Prime, cu care a înregistrat un album şi câteva clipuri şi a susţinut o serie de concerte în oraşul nostru. De-a lungul timpului, Prime (pe numele său adevărat Paul Şufaru) a mai făcut parte dintr-o serie de trupe locale ca Sanctuar, Regal, Projectlazy, C3, The Evolution, The Dockers sau Pragul de Sus.

Noul single a fost produs împreună cu Adrian Popovici  la RedWideSound. „Este o piesă care susţine în primul rând că dragostea ne poate retrezi  la viaţă, ne poate cataliza, ne poate oferi scop.


În acelaşi timp, însă, a pierde această dragoste echivalează cu pierderea obiectivului şi a sensului. Artistul se pune în situaţia personajului care îşi descoperă în vis frica de a pierde persoana iubită şi care vrea să se trezească, ştiind că atunci când se va trezi totul va fi în regulă, totul va fi real. Refrenul  piesei  este de fapt un strigăt imaginat către persoana iubită, prin care o roagă să îl trezească şi să ţl ţină, să-l îmbrăţişeze, ca să nu alunece din nou în vis, acolo unde el pierde contactul cu realitatea şi implicit cu ea“, se spune în descrierea acestui single.

Primul său single, „Hero”, lansat în vara anului trecut, a avut parte de un feedback pozitiv din partea fanilor. „Am simţit că e o idee bună să vorbesc despre dragoste şi frica de a o pierde. E un cântec cu un mesaj în care fiecare dintre noi ne putem regăsi la un moment dat. Aştept cu nerăbdare părerile melomanilor pe pagina mea de Facebook“, ne-a declarat muzicianul timişorean.

Mai jos puteți asculta noua piesă lansată de Prime!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.