Primarul Nicolae Robu renunţă la „microfon”. Cine este noul purtător de cuvânt...

Primarul Nicolae Robu renunţă la „microfon”. Cine este noul purtător de cuvânt al Primăriei Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

 

robu koooPrimăria Timişoara are purtător de cuvânt. După ce luni de zile s-a războit cu site-ul PRESSALERT.ro pe acest subiect, susţinând că nu este obligat de lege să aibă purtător cuvânt şi că nu este subordonatul site-ului nostru să desemneze un purtător de cuvânt, primarul Nicolae Robu s-a văzut nevoit să respecte prevederile legale.


Asociaţia Pro Democraţia a înaintat o adresă către prefectul Eugen Dogariu prin care i se cerea să verifice existenţa purtătorului de cuvânt în primărie, iar Robu a primit o adresă prin care i se cerea să se conformeze legii.

La câteva zile după, edilul a confirmat că primăria are purtător de cuvânt, pe nimeni altul decât Flavius Boncea, fostul purtător de cuvânt momentan suspendat pe motiv că este consilier local. Astfel, ieri, edilul şef a semnat o decizie prin care şefa Direcţiei de Comunicare din Primăria Timişoara, Alina Pintilie, este numită purtător de cuvânt al instituţiei. Aceasta a declarat pentru PRESSALERT.ro că va îndeplini funcţia până la încetarea mandatului de consilier local al lui Flavius Boncea.

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu cum poti pune purtator de cuvant pe cineva cu probleme de dictie cum este boncea . Daca vrei sa dai o sansa unei persoane cu dizabilitati acestea nu trebuie sa contravina postului . Cand deschide gura boncea nu se intelege nimic . Dar de fapt consilier sau purtator de vorbe tot din bani publici de plateste pentru a face NIMIC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.