Cum a reuşit patronul unui butic din zona Soarelui să-l enerveze pe...

Cum a reuşit patronul unui butic din zona Soarelui să-l enerveze pe primarul Nicolae Robu

8
DISTRIBUIȚI

nicolae robu victima 111 p

Patronul care l-a uimit pe edilul şef Nicolae Robu la finele anului trecut, cu o replică de zile mari, revine în acţiune. Vă reamintim că în cadrul unei ieşiri pe teren în zona Soarelui, acolo unde s-a deplasat alături de jurnalişti pentru a vedea care este stadiul lucrărilor la piaţeta care se construieşte în zonă, edilul şef Nicolae Robu a fost abordat de mai mulţi cetăţeni care s-au plâns că nu pot dormi noaptea din cauza muzicii care vine de la un magazin non-stop din zonă.


Mai mult, oamenii au atenţionat că magazinul situat în vecinătatea şcolii generale numărul 30 comercializează alcool. Primarul a promis atunci că va trimite Poliţia Locală să se ocupe de problemă.

La scurt timp după, au fost făcute controale şi au fost aplicate sancţiuni, iar autorizaţia de funcţionare pentru magazin a fost retrasă. Imediat după, edilul şef a povestit că a fost contactat de patronul nemulțumit de măsura aplicată. „Omul mi-a cerut să nu îi închidem afacerea. Ne-a spus că a fost acolo dinaintea construirii şcolii”, a spus Robu care a promis că măsura va rămâne în picioare indiferent de rugăminţi. Ei bine, omul nu s-a lăsat cu una cu două astfel că a contestat decizia în instanţă şi a câştigat la primul termen. Robu a admis că dacă procesul va fi câştigat definitiv patronul îşi va putea continua activitatea, deşi în opinia sa nu este normal ca un magazin care vinde alcool să poate funcţiona lângă şcoală.

8 COMENTARII

 1. pai din cite stiu eu un magazin nu poate sa vinda alcool minorillor indiferent de cit de aproape este de o scoala, biserica, spital, cimitir, primarie etc.
  faptul ca este linga o scoala nu inseamna ca vinde alcool si tigari minorilor

 2. Rumburak , iti dau dreptate. ce conteaza daca e chiar si lipit de scoala… oricum nu e voie sa se comercializeze alcool si tutun catre minori…

 3. Bravo, domn patron.
  Daca Robu a facut afirmatia ca va trimite Politia Comunitara si chiar a trimis-o, in mod evident politia avea tema facuta ca sa-i ridice autorizatia. Ia incearca patroane si cauta-l in buzunare si pe Robu…..incearca.

 4. Magazinul e acolo de vreo 20 ani… nu se aude muzica de la el, nu e galagie, si e non-stop, singurul din zona Soarelui… Am crescut acolo in zona, si nu se vinde bautura la elevi! plus ca e un magazin necesar pt locatari.
  Bravo d-le patron!

 5. Daca nea Robu ii asa drept,sa inchida NovaTim-ul,acolo cumpara elevii, bere,visinata,caisata,pe verificate,maine sa faca politia un control,are camere video nea Candid Cordea!!!Deci…sa trecem la treaba!!!

  • vez bey Sniper cate prind si te…CORDESC. fila-i a dreacu de boschetar care beeei nuima seniuta cu sirop.

 6. BUNA ZIUA DOMNILOR, sunt surprins de modul de reactie a locatarilor din zona, educatia la generatiia tinara trebuie sa fie
  in egala masura urmarita de parinti ,bunici,profesori si chiar vecini.
  Va multumesc tuturor care sunteti dornici de disciplina si exemple pozitive.Sa facem efoturi impreuna si sa oferim cit mai multe actiuni
  colective.
  Va multumesc tuturor pentru intelegere si implicare.
  Cu stima Nicu VLAD,presdintele asociatiei pensionarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.