CONDAMNAT la 4 ani de închisoare, după ce a omorât un turc,...

CONDAMNAT la 4 ani de închisoare, după ce a omorât un turc, pe motiv că a încercat să îl violeze. Cum l-au convins anchetatorii să-și recunoască fapta

5
DISTRIBUIȚI

cutit sangeUn tânăr de 27 de ani a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani de închisoare, la Viena, după ce a fost acuzat de autoritățile austriece pentru uciderea unui turc. Crima s-a petrecut în 2007 într-un cartier vienez populat mai ales de imigranți, și unde arădeanul lucra la negru.  Marius Adrian Pac, din Arad, l-a ucis pe Calal Kaya cu peste 20- de lovituri de cuțit.

Austriecii au stabilit, la finele lunii trecute, că românul l-a ucis pe turc cu mai multe lovituri de cuțit în urma unor ”divergențe de natură homosexuală”.


Autoritățile vieneze au transmis, azi, mulțumiri arădenilor pentru sprijinul acordat. Concret, românii l-au audiat pe Marius Adrian Pac, care era deja închis în România pentru alte fapte penale, tot cu violență. În timpul audierii, arădeanul a spus că, dacă nu îl omora pe turcul Calal Kaya, risca să fie violat de victima sa. ”În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut fapta, explicând că l-a atacat pe turc ca să se apere, deoarece acesta era homosexual și îi făcea avansuri mult prea insistent. A mai spus că era să fie violat, în hotelul în care se aflau, și că își amintise de faptul că turcul a mai încercat să violeze un minor. Noi l-am audiat pe bărbat, care la momentul respectiv era deja închis, la noi, pentru alte fapte penale, iar în baza celor rezultate din audierea pe care am transmis-o autorităților vieneze, a fost condamnat. Pe baza probelor Pac a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru omor. Șase dintre cei opt judecători au pledat pentru vinovăția sa, în vreme ce doar doi dintre aceștia au considerat că omorul a fost săvârșit cu premeditare”, a declarat procurorul Pavel Palcu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

5 COMENTARII

  1. Da,da,ca austriecii sunt prosti.El s-a dus la turc pt sex,dar probabil turcul nu a vrut sa-l plateasca.Si de frica violului l-a omorat.Ce cauta la turc in casa si apoi asta nu e fapta de Hotel.Ca o fi zbierat si turcul si se auzea.Asta fac muklti emigranti,fac sex ptr bani.

  2. Alina se pare ca neuronii tăi sunt defecti, si înainte să lăsaţi comentarii interesativa cât la sută din ce s-a scris e si adevărat. Dar vă spun eu cum a fost: trebuia să ma ajute cu nişte acte, aşa era vorba, s-a ajuns să ma ameninţe cu un cuţit, am fost chiar tăiat după care s-a ajuns la pierdere de control. Nu îţi da nimeni doi ani, nu patru cât s-a spus în articol, din care am fost eliberat după numai un an, de ce ? Pentru ca unii au impresia ca toţi Românii sunt nişte animale, chiar îmi pare rău ca unii cred asta, eu nu lucram acolo deci sper ca cine a scris articolul să vină cu câteva scuze pe privat ca să nu ne întâlnim într-un proces. Nu m-a convins nimeni să dau declaraţii, chiar eu am declarat procurorilor cum a fost, am fost chiar si liber până la finalizarea anchetei, si chiar am venit în ţară pentru extrădare, nu faceţi comentarii si articole fără sens de adevăr.

  3. Doamnelor si domnilor care acuzați aceasta persoana fara a știi natura situației , va rog și-n suflet luați o carioca groasa de culoare neagră , bagatio la voi in cur sa Cunoaște-ți Senzația de automutilare care va place si dupaia screti pe peretele din fata dumneavoastră in ghilimele LOC DE DAT CU CAPUL si … 🙂 va invit sa sccesati acel spațiu cu toată puterea capului vostru 🙂 , credeți-mă fa fi o senzație de neuitat pentru noi si un lucru de nelipsit pentru cei care nu sânt curioșii de voi , va urez o viața cat mai scurta si nici o plăcere de la viața si sa traiti ca viermi in pământ ca nimeni nu va va simți lipsa :))) pa pupam pe Coșciuge

  4. Mă eu am văzut proaste care nu știau să folosească tamponul, dar proaste care scriu tâmpenii într-o redactie de căcat încă nu am văzut, sunt sigură că acel coment tot tâmpita de Georgeana la dat :)) ar trebui să vă fie rușine că sunteți Români… Cine în lumea asta îti dă doi ani, din care i s-a mai luat dacă nu era legitimă apărare. Știți pentru ce a luat doi ani? Pentru faptul că a ținut autoritățile în alertă, pentru că ăia își dădeau filme că cine știe ce criminal este în libertate. Dacă lați cunoaște ați avea o parere remarcabilă, dar e greu să căutați numele său în altă parte… Rușine să vă fie !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.