Directorul Filarmonicii Banatul va fi consul onorific al Coreei de Sud. Cum...

Directorul Filarmonicii Banatul va fi consul onorific al Coreei de Sud. Cum îl laudă senatorul Ben-Oni Ardelean

6
DISTRIBUIȚI

garboni candidat independent primaria timisoara

Timişoara va avea primul consul onorific al Coreei de Sud din România. Senatorul Ben-Oni Ardelan a reamintit astăzi că, în urma unor vizite diplomatice pe care le-a efectuat, a negociat ca la Timişoara să fie deschis un astfel de consulat.

Nu numai atât, dar Ben-Oni spune că deja demersurile către Ministerul de Externe din Coreea de Sud au fost făcute şi aprobate, astfel că mai rămân de finalizat cele care momentan sunt în desfăşurare la Ministerul român de Externe.


Persoana aleasă pentru funcţie este nimeni altul decât Ioan Gârboni, directorul Filarmonicii „Banatul”. Ardelean a comentat că „am dorit să nu fie un om din sfera politică sau de afaceri, ci din sfera de cultură. Domnul Gârboni a dovedit că este un om cu o reputaţie bună”.

6 COMENTARII

  1. Dupa spectacolul de pe Bega cu ocazia zilei Europei mi-am dat seama ca acest personaj trebuie internat. Sau macat oprit din actiunile lui stupid-fantastice, pseudo-creative – fiindca ne afecteaza pe toti. Vad ca este promovat. Oare cine e mai nebun?

  2. O cvasi-nulitate de senator. Ce proiecte a implementat acest senator pentru a ajuta oamenii din Timisoara? O idee de muzeu al revolutiei, ce nu se va finaliza niciodata si de care nu e deloc interesata lumea si acum sprijinul acordat acestui fagotist ce vine cu idei nastrusnice la „euforie” pentru a deveni ce???? Idiotenii…asta in loc sa se ocupe de Filarmonica si imprejurimile ei, ca arata ca un closet public, se ocupa de inchirierea sptiilor institutiei pentru shawormerii si sandwich-uri si acum vrea si tituri sa le agate pe pereti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.