După palmieri, Timişoara are un nou soi de plante exotice: copacul cu...

După palmieri, Timişoara are un nou soi de plante exotice: copacul cu semne rutiere. Ce suspectează primarul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

semn de circulatie pe copac

Miracol în orașul de pe Bega, dezvăluit astăzi în plenul Consiliului Local Timişoara. Pedelistul Simion Moşiu a arătat presei şi primarului câteva poze care au stârnit uimirea tuturor.

„Având în vedere că acum înfloresc arborii, mai nou sunt împodobiţi cu semne de circulaţie care arată foarte plastic, o să vă arăt câteva exemple e o modalitate originală de a aborda sistemul de parcare defetuos care există în oraş. Dacă este o soluţie originală ar trebui înregistrată la OSIM, dacă este o greşeală rămâne o greşeală, dar ar fi interesant de văzut situaţia, devizul din oraşul Timişoara fiindcă am întrebat cine a pus aceste semne.


Mi s-a spus că umează să se toarne un episod din serialul Las Fierbinţi în Timişoara”,a spus pedelistul.

Imediat, primarul Nicolae Robu a răspuns că „cu tot respectul, asta e pusă în Photoshop, pe pariu. Eu nu spun că nu există, dar asta e pusă în Photoshop”. Nemulţumit, Moşiu a comentat „ce se întamplă dacă cei care pun semnele de circulaţie ne dau în judecată?”. Robu a conchis că „lăsând gluma la o parte, o să verificăm, s-a reţinut sesizarea şi vom vede cine şi-a permis să monteze astfel de semne pe tulpina unor copaci. Este inadmisibil, dar prima poză e prelucrată în Pshotoshop cu siguranţă”. Semnele fotografiate de Moşiu au fost amplasate în zona Piaţa Badea Cârţan.

semn de circulatie pe copac 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.